U bent hier: Home / Kinderlijkjes van Geert Wilders

Kinderlijkjes van Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2014 16:35

Geert Wilders maakt zich op Twitter druk om het feit dat minister-president Mark Rutte in het Jeugdjournaal iets over deporteren zei. De premier vond een Marokkaans meisje dat aangaf te vrezen dat Geert Wilders haar het land uitzet “aangrijpend”. En dus suste hij de boel, blijkbaar tot grote ergernis van de Blonde Geit.

Geert Wilders is vooral met zichzelf bezig. Kinderen, daarom maakt hij zich niet druk. Sporadisch een kind knuffelen voor de camera beheerst elke op effect beluste massa manipulator. Geert Wilders heeft nogal wat kinderlijkjes op het geweten. Precies van het soort mensen waarvan Wilders minder wil in Nederland: Arabieren. 

Overigens in vereniging met Mark Rutte heeft Geert Wilders aan de groep Arabieren wonende in Irak levensomstandigheden opgelegd die op de gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging zijn gericht. De bijpassende foto's van de kinderlijkjes van Wilders, zijn niet voor de gevoelige maag. Wilders deze genocide in de schoenenschuiven is een stuk makkelijker geworden dankzij de uitspraken van Wilders over minder Marokkanen.

Share |
comments powered by Disqus