U bent hier: Home / Kinderombudsman bewijst corruptie jeugdhulp

Kinderombudsman bewijst corruptie jeugdhulp

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2015 16:25
Opgeslagen onder:

Op Twitter rekent de jeugdhulp zich propagandistisch rijk na de uitkomst van het recente rapport van de Kinderombudsman. Volgens de berichten van de jeugdhulp op Twitter krijgen zij gemiddeld een 7,5 van ouders en kind. Een hele opsteker afgezet tegen de kritiek in de sociale media. Wie de moeite neemt om het rapport te lezen ziet dat de Kinderombudsman slecht heel beperkt heeft kunnen onderzoeken en dat er geen garanties zijn dat medewerkers in de jeugdhulp de enquête niet gemanipuleerd hebben of kunnen hebben.

Kinderen in de jeugdhulp zitten in de regel onder de plak van ambtenaren die liegen over de rechtmatigheid van de bediening. Gezien alles wat er te weten is over de jeugdhulp is een gemiddelde 7,5 van ouders en kind voor de kinderdieven op z'n minst genomen verwonderlijk. Zijn dat allemaal ouders die houden van kindermishandeling? Niemand weet waartegen de 7,5 moet worden afgezet. Niemand van de slachtoffers van de jeugdhulp heeft ervaring met de jeugdhulp waarop iedereen recht heeft.

Allicia W. is prominent peuter waarvan bekend is dat de spoed UHP tot stand is gekomen nadat ouders kenbaar maakte dat zij graag de hulp waarop zij recht hebben geleverd kregen in plaats van de opgedrongen bullshit van de artsen in het ziekenhuis. De ouders van Allicia hebben de zwangerschap voorbeeldig voorbereid. Ouders stellen het op prijs holistisch en natuurgeneeskundig geïnspireerd te werk te gaan. Vader had alle wetenschappelijke en anders deskundige kennis tot zich genomen. De gangbare hulpverleners van ouders waren bereid met ouders mee te denken en hen vakkundig te begeleiden bij en tijdens de invulling van de zorgwensen voor moeder en kind.

Door een toevallige omstandigheid verhuisde het gezin naar R. Daar werkt Antony S. die te werk gesteld is als ambtenaar in de jeugdhulp en na een zorgmelding van het ziekenhuis ouders kwam melden dat zij van jeugdzorg áltijd de kinderarts volgen. De vader die niet op het achterhoofd gevallen is belt in het ziekenhuis zijn raadsman wat een zwangerschapsdeskundige was die op het laatste moment niet kon worden ingevlogen omdat de criminele organisatie van de jeugdhulp reeds vat op het gezin had gekregen, want hij vertrouwde op goede grond de zorg in het ziekenhuis niet. De vader belde ook Jeroen de K. want zij kende elkaar via een gemeenschappelijk contact en vader was eerder door hem geholpen aan een gijzeling te ontsnappen.

Jeroen de K. belde persoonlijk met Antony S. van de jeugdbeschermers te R. Zij waren het telefonisch snel eens met elkaar dat er in het ziekenhuis sprake was van een misverstand, dat alles goed was met het kind en dat ouders het kind niks hadden aangedaan. Vader en Antony S. hadden telefonisch soortgelijk verklaard en ook de crisismanager van de jeugdzorg bevestigde dat er geen zorgen waren. Ook de medische gegevens laten geen gebrekkige nakoming van de ouderlijke zorgplicht zien. De bevalling was dermate goed voorbereid door ouders dat het kind in een poep en een zucht ter wereld kwam. Er kwam pas weer rust in het gezin nadat Jeroen de K. met Antony S, crisismanager van bureau jeugdzorg te R. was overeengekomen dat de jeugdbescherming zich niet met het gezin zou bemoeien omdat alles goed was en omdat de ouders het kind regelmatig zouden laten controleren door de bevoegde reguliere huisarts die door ouders bevoegd was gekozen. De huisarts had alles al gecontroleerd en geconstateerd dat alles goed was.

Het waren slechts een paar dagen van rust die ouders van de jeugdhulp kregen want zonder dat zich iets had voorgedaan in het gezin om zorgen over te hebben heeft Antony S. en zijn leiding besloten een spoed UHP aan te vragen. Want zij hadden geen zicht op de baby. Jaren van vette stront voor het gezin en kind. Niemand heeft wat kunnen schrijven op internet over die schandalige zaak want dat is belediging of smaad of laster. De vader is geslagen door de Raad voor de Kinderbescherming. Het hele professionele zorgnetwerk rond ouders is vakkundig gesloopt om Allicia W. in handen te laten vallen van een groep criminele ambtenaren in de jeugdhulp. Kennelijk geformeerd rond een harde kern pedofielen waaraan ook Joris Demmink deelneemt.

Allicia W. had eerst na de UHP smetstrepen in de schaamstreek (*blauwe plekken rond haar voorbips*). Ze was bleek. Leek voortgaand geschrokken. Lange tijd veel overstrekken. Dit duidt op extreme en/of diepliggende spanning. De foto's waarop het meisje gelukkig te zien was is bij ouders thuis. Dagen ontroostbaar huilen als het na een spaarzaam bezoekje van de moeder weer van haar ouders gescheiden werd. Moeder is in een zware SUV van jeugdzorg bedreigd de relatie met vader te beëindigen want ander zou ze haar kind niet terug zien. Niemand heeft klachten gehad over de ouders van Allicia W. De organisatie die begon te klagen was het kinderziekenhuis wat evident schandalig te kort kwam in de nakoming van de behandelingsovereenkomst met ouders en kind. Ouder wordt verweten dat zij het kind benadeelde omdat zij natuurlijke vitaminen wilde in plaats de chemische but van de pharmachemie. Zorgweigering is dat. Antony S. is de man die beter emigreren kan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus