U bent hier: Home / Kinderrechters imponeren corrupt

Kinderrechters imponeren corrupt

by J.L. de Kreek — last modified 07-10-2013 06:40
Opgeslagen onder:

Kinderrechter mr. Wanda Oosterbroek van de rechtbank Noord Holland-Noord imponeert als ware het een corrupte kinderrechter met kennelijk de zieke fantasie ondersteuning te leveren aan kinderontvoeringen en -misbruik door Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming. De kinderrechter is niet de enige in het soort.

Kinderrechter Wanda Oosterbroek is de kinderrechter die uitspraak na uitspraak op verzoek van Bureau Jeugdzorg en/of de Raad voor de Kinderbescherming in de enkelvoudige kamer met gesloten deuren de kinderen van Ben van de Brink uit huis plaatst terwijl het zelf bezoldigd tewerk is gesteld bij verzoeker althans de Raad voor de Kinderbescherming althans het ministerie van veiligheid en justitie!

Er is stevige mot met de kinderrechters van de rechtbank Rotterdam over de betrokkenheid van kinderrechters bij de grootschalige kinderhandel en misbruik door Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming. Meisje A. te R. is zonder waarheidsvinding op verzoek van de jeugdzorg met spoed uit huis geplaatst terwijl de kinderrechter tewerk is gesteld bij de jeugdzorg.

Blijken de kinderen van Ben van den Brink uit huis te zijn geplaatst door mevrouw Oosterbroek die óók betaald werkt voor de Raad voor de Kinderbescherming. Kennelijk is het de schijn van goedfatsoen en onafhankelijkheid wat de rechtspraak in Nederland wekt. Op de eigen site van rechtspraak.nl wordt mooi weer gespeeld over onafhankelijkheid terwijl de kinderrechters individueel ook op de loonlijst staan van de Raad voor de Kinderbescherming en Bureau Jeugdzorg.

Onafhankelijkheid van rechtspraak in Nederland in kinderrechtzaken is er niet door schuld van de kinderrechters. Waar halen kinderrechters het vandaan om met gesloten deuren te bepalen dat kinderen uit huis geplaatst moeten worden terwijl de kinderrechter tevens bezoldigd werkt voor de verzoekende of adviserende Raad? Is er dan echt helemaal niks van het juridisch basisonderwijs blijven hangen bij de kinderrechters?

Steeds weer hebben kinderrechters de mond vol van ouders die niet functioneren tewijl het de kinderrechters zelf zijn die in vereniging met Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming iedereen een liederlijke loer draaien. De kinderen van Ben van den Brink blijken net als de baby A. te R. ná de UHP misbruikt te zijn.

Bij de kinderen van Van den Brink leverde dat seksueel overgedragen wratten op en angst voor vreemde mannen, behalve ouders. Precies de angst van de misbruikte baby A. te R. Misselijk dat de kinderrechter niet het fatsoen heeft in de beschikking op te nemen dat haar collega's van de kinderbescherming niet aan waarheidsvinding doen en daarom standaard niet ontvankelijk verklaard horen te worden.

En het wordt allemaal nog bedenkelijker met het nieuwe systeem waarbij de kinderrechter zitting neemt bij de jeugdzorginstelling. Dat is goed bevallen zegt kinderrechter Oosterbroek volgens de website van rechtspraak.nl. Vooral dat de kinderen achteraf met de groepsleider kunnen napraten, ziet de manager van de gesloten instelling van Bureau Jeugdzorg als een groot voordeel. Dan blijkt vaak dat ze de helft niet hebben begrepen, zegt deze belager die zijn slachtoffers goed voorbereid op de zitting bij de kinderrechter en niet aan waarheidsvinding doet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus