U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ Kindje van Mei Li Vos

Radio hét Goede Nieuws™ Kindje van Mei Li Vos

by J.L. de Kreek — last modified 22-12-2013 10:55
Opgeslagen onder:

Daar stond ze met kindje in de armen en prachtige decolleté: Mei Li Vos. In “het honk” met de partij elite van de PVDA in Amsterdam West. Zaterdag 21 december 2013 rond een uur of half vijf in de middag. Hoeveel jaar Mei Li Vos zal krijgen voor de ondersteuning die zij en haar partij leveren aan de genocide van Balkenende in Irak zal haar strafvervolging uitwijzen. Tien, twintig jaar. Het kunnen er ook dertig zijn want als parlementariër hoort zij te weten dat genocide niet kan en mag. Genocide is typisch een misdrijf wat vrijwel uitsluitend gepleegd wordt door of met medeweten van ambtenaren wijst de criminologie uit.

Mei Li Vos kan bekend zijn met de genocide in Irak. Ze is verplicht het te weten. Ook kan ze weten dat de coalitie van Wouter Bos tussen PvdA en CDA foute boel was omdat niemand mag samenwerken met genocidale moordenaars. Bij de PvdA lijkt men over de breedte de weg kwijt te zijn. Er nemen ook belijdende Moslims deel aan de partij. Belijdende Moslims zijn personen die de Koran serieus nemen. Jezus is profeet van de Islam en die predikt: Geeft dan de keizer wat des keizers is en aan God wat van God is. Jezus predikt dat geloof en politiek geen goede combinatie zijn. Vanzelfsprekend want politiek gaat over feiten. Bovendien is het wereldlijk. Daarmee kunnen onderworpenen zich niet bezighouden. 

De Nederlandse grondwet is ruimhartig naar gelovigen. Het vertrouwt erop dat gelovigen zich gedragen naar de mores van het eigen geloof. Deze mores dicteert dat gelovigen niet aan politiek mogen doen want anders wordt het een chaos op aarde zoals nu. Mei Li Vos kan dit allemaal weten. Ze stelt nooit een zinnige vraag aan het CDA over de verhouding tussen de eigen lust naar kerstening en de noodzaak van maatregelen voor de publieke zaak. 

Geloof van een partij zoals de Christenheid is natuurlijk iets anders dan het algemeen belang. Het algemeen belang was niet gediend met de oorlog in Irak. Wel de Christelijke kruistocht met moderne middelen die de katholieken reeds een eeuwigheid dromen in de gebeden. Die profiteert optimaal van de lauwe oppositie van Mei Li Vos en haar collega's bij de partij. Martin Bosma van de PVV verkondigde bij en tijdens het Wildersproces in de hal van het Paleis van Justitie dat PvdA'ers Nazi's zijn want Hitler was ook socialist. Het zou zomaar kunnen. 

Het kindje van Mei Li Vos zal de moeder missen als ze op Vrouwenvleugel zit. Samen met Rita Verdonk. Rita Verdonk krijgt levenslang voor haar rol in de genocide in Irak en Mei Li vos dertig jaar. Of Rita dertig en Mei Li twintig of zoiets. Omdat ze strafwaardig doet alsof het tot haar mandaat behoort geen knalhard alles vernietigend juridisch oordeel te hebben over haar collega politiek ambtsdragers en hun onrechtmatige ambtelijke bediening. 

Politici waaronder ook Mei Li Vos denken kennelijk dat omdat zij politici zijn hun mening belangrijker is dan de waarheid van de feiten. Waarheid van de feiten is dat de vicepremier van de PvdA, de heer mr. Lodewijk Asscher, kleinkind is van één van de grote leidende jodenvervolgers van Nederland uit de Tweede Wereldoorlog. En dat dit kleinkind anno 2013 ook deelneemt aan genocide net als Mei Li Vos. Het zit kennelijk in den genen van de PvdA en ook anderszins. 

Radio het Goede Nieuws was bij de aftrap van de PVDA verkiezingspropaganda voor de gemeente raadsverkiezingen van 19 maart 2014. Mei Li Vos laat daarin blijken dat zij zich niks aantrekt van de feiten en dat het haar geen moer schelen kan dat zij vervolgt wordt voor haar bijdrage aan de genocide in Irak. Bij genocide geldt de grondwettelijke en strafrechtelijke regel dat het Openbaar Ministerie zich hoe genaamd helemaal niks aantrekken mag van de ambtelijke hoedanigheid van de beschuldigde behalve wanneer het de Koning of buitenlandse ambtenaren betreft. 

Mei Li Vos flaneert nu nog als de prinsesje met kindje op de arm tussen de PvdA leden terwijl ze feitelijk de hele organisatie en alle leden besmet met haar schuld aan de genocide en die van Lodewijk Asscher en Wouter Bos en Job Cohen. De familie Cohen was vroeger in Amerika de familie waar de beste slaven gekocht werden. De familie Cohen is nu een van de vele Asjkenazim en prominente PVDA-leden die tegen beter weten in verzwijgen dat de Zionisten en het Vaticaan de grote schuldigen zijn aan WOII en de Shoah. 

Allemaal feiten die samenkomen in de PvdA in Amsterdam West omdat verkiezing na verkiezing geprobeerd is met de PvdA in gesprek te komen en de leden hoog en laag in de PvdA pikorde voortgaand louter de partij cultuur napraten. Niet zelf denkend. Er vanuit gaand dat zij niet als leden van elke andere terroristische of criminele organisatie vervolgd worden kunnen voor de genocide van de PvdA in Irak. Vooral doende alsof het allemaal niet belangrijk is voor de lokale verhoudingen dat de PvdA landelijk een oorlogsmisdadige organisatie is.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus