U bent hier: Home / Kleine Nederlandse Jihad

Kleine Nederlandse Jihad

by J.L. de Kreek — last modified 04-09-2013 17:50
Opgeslagen onder:

De kleine Nederlandse Jihad is dus allang gaande. Vooralsnog met justitiële middelen. Gezien de escalatie in Syrië zal de kleine Nederlandse Jihad ook escaleren. Eerst aangewezene om in het oog van Jihadisten aan de schandpaal genageld te worden zijn Erik Gerritsen en Ronald Plasterk. Natuurlijk richt de kleine Nederlandse Jihad zich ook op Geert Wilders persoonlijk, en de Zionisten. Ook de Christenheid is voer voor de kleine Nederlandse Jihad, en @ANanninga van GeenStijl.

Voldoende is uitgelegd aan iedereen wat de feiten zijn. Geert Wilders is er persoonlijk op vergast bij en tijdens het Wilders proces en ook Erik Gerritsen en Ronald Plasterk hebben de feiten onder de neus gewreven gekregen. Zij hebben niet overeenkomstig de feiten gehandeld met grote en zeer ernstige gevolgen voor het welzijn van de Nederlandse jeugd in het algemeen en onder de hoede van de kinderbescherming in het bijzonder. In Nederland worden kinderen verkracht, mishandeld of anderszins misbruikt en verwaarloosd onder leiding van in de eerste plaats Erik Gerritsen en zijn collega's bij de 'slimme overheid'.

Erik Gerritsen verstaat de kunst van het negeren. Hij benoemt alleen de eigen propaganda als het om Bureau Jeugdzorg gaat. Het loei zware rapport van de Commissie Samson legt hij doodleuk naast zich neer. Hij heeft het er niet over terwijl uit dat rapport onloochenbaar blijkt dat kinderen onder de hoede van Bureau Jeugdzorg tot vier honderd procent meer problemen hebben dan bij ouders thuis hoe slecht het thuis ook is! Kinderen die thuis verkracht zijn worden onder de hoede van Erik Gerritsen tot vier keer verkracht.

Direct na de veelal ongegronde uithuisplaatsingen misbruikt en bedreigt met de dood als er wat gezegd wordt. Dat is geen incident. Dat is structureel anders stond het voorbeeld niet in het rapport van de Commissie Samson en waren er ook geen andere individuele casussen waaruit blijkt dat minderjarigen direct na de UHP misbruikt zijn. Of althans dat het vermoeden dat ze misbruikt zijn redelijk is. Sinds 1945 is er niks veranderd bij de kinderbescherming. De laatste tien jaar loopt het compleet de spuitgaten uit. Een belachelijke piek in de groei van het aantal OTS-en en UHP-s. Stijgingen van zes of meer procent per jaar over een periode van vele jaren. Tot de organisatie van Erik Gerritsen verzadigd was.

Zo ziet Gerritsen er ook uit, verzadigd. Hij gedraagt zich in ieder geval niet conform zijn taakomschrijving. Gerritsen denkt natuurlijk van wel en ontkent alles wat negatief is. Alleen de feiten wijzen uit dat zijn dagen in het bestuur geteld zijn en hij zich opmaken kan voor een lange tijd in detentie. Recent heeft het OM nog vier jaar gevorderd voor mensenhandel. Nu het bij Gerritsen om minderjarigen gaat en hij ambtenaar is zit vijftien jaar er snel in voor hem. Hopelijk kan hij met zijn collega's op een unit in het detentiecentrum want het is slecht leven onderaan de sociale ladder van de gevangenis als kinderhandelaar en/of misbruiker en/of mishandelaar.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus