U bent hier: Home / Knalhard terug slaan

Knalhard terug slaan

by J.L. de Kreek — last modified 03-03-2014 06:00

Frontaalnaakt op frontaalnaakt.nl van Peter Breedveld heeft er reeds kennis mee gemaakt. Ook anderen hebben aanzeggingen, aansprakelijkstellingen, dreigingen met juridisch slopen en dergelijken ontvangen. Bureau de Kreek slaat knalhard terug. Naamgever van dit bureau voor advies, lobby en anderszins is reeds mishandeld door medewerkers van de Wereld Draait Door.

Dergelijke mishandelingen worden áltijd gewroken door De Kreek. Gezien de overige misdrijven waaraan DWDD deelneemt is hét bloed aan den paal. De eerst volgende krijgt 'm vanuit alle hoeken. De Kreek is jurist. Hij vecht juridisch. Duurt iets langer en dan heb je ook wat. In ieder geval geen fysieke kwetsuren. Wél juridisch een rechtse en/of linkse of door het midden en uppercut.  

Bureau de Kreek is doende het Openbaar Ministerie en ook de Nederlandse krijgsmacht aan te zetten tot bevoegd en noodzakelijk strafvorderlijk optreden tegen Nederlandse politiek ambtsdragers ende jeugdzorg. Erik Gerritsen heeft het kantoor om de hoek bij De Kreek. De bewaking daar heeft reeds kunnen constateren dat het Bureau de Kreek géén éne réét schelen kan welke kindermisbruikers zij beschermen.

Ook Geert Wilders persoonlijk moet uitkijken voor Bureau de Kreek want het meent van het Gerechtshof Amsterdam verlof te hebben ontvangen tot uitvoering van de bij en tijdens het Wildersproces in 2011 aangezegde aanhouding bij heterdaad. Citizen's arrest heet dat op z'n Engels. Iets wat met Erik Gerritsen ook uitgevoerd worden kan en mag waarbij opgemerkt dat alsdan een gasmasker arbeidsvoorwaarde is want de gast stink een uur uit de mond.

Niet alleen zijn asem is onwelriekend, de hele jeugdzorg stinkt als een immense beerput die niet open wil; en Bureau de Kreek is die ambtelijke kinderhandel dermate zat dat het spreekwoordelijke gas erop gaat. De Kreek kent een peuter persoonlijk die verkracht blijk te zijn onder gedwongen toezicht van de jeugdzorg terwijl de jeugdzorg met de Kreek de afspraak had gemaakt dat de jeugdzorg zich niet met ouders en kind zou bemoeien omdat alles goed was met ouders en kind.

Tandje erbij. Een versnelling hoger. Of lager naargelang de strafvervolging van Erik Gerritsen persoonlijk vordert. De aangifte tegen de jeugdzorg die dit weekend getypt is bevat 29 pagina's in concept. Komende week zal er ook gewerkt worden aan de aangifte tegen Beter Breedveld van Frontaalnaakt en ene Jeroen Hoogeweij van Yaron Producties te Rotterdam die De Kreek tegen beter weten in blijven beschuldigen van Jodenhaat en ook het geweld in Irak verheerlijken.

Volgens de baas van Bureau de Kreek is Peter Breedveld een tering leijert eerste klas die voorlopig niet klaar is met het in ontvangst nemen van de zoete wraak waar hij recht op heeft. Er staat een liedje op internet van Lost Rebels. De tekst is: Fok Niet Met De Kreek! Dat is precies zoals het is. Fok niet met de Kreek. Ramkoers is volgens Bureau de Kreek ook gewoon ramkoers. Wanneer Bureau de Kreek zegt dat het niet wijkt dan wijkt het niet. Dus Erik Gerritsen, Geert Wilders én Peter Breedveld kunnen inpakken.

Share |
comments powered by Disqus