U bent hier: Home / Knallende naoorlogse ruzie

Knallende naoorlogse ruzie

by J.L. de Kreek — last modified 21-06-2013 11:25
Opgeslagen onder:

Er dreigt een knallende naoorlogse ruzie met de Zionisten. Het is niet te weerleggen dat de Zionisten in ieder geval sinds 1897 het antisemitisme gewild hebben in Europa. Het is ook onweerlegbaar dat de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden en dat zij Adolf Hitler betaald hebben en oorlog tegen Duitsland zijn begonnen. Ook is het niet te ontkennen dat Hitler geen oorlog wilde, niet tegen nationale joden was en hen als 'ebenburtig' zag. Ook is het een feit dat Nazi propaganda gebaseerd is op wat Zionisten zeiden.

De knallende ruzie nu zoveel jaar na de oorlog gaat er over dat directe nakomelingen van de eerste lijn slachtoffers in Auschwitz niet mogen openbaren wat de feiten zijn omdat dit antisemitisme is volgens de Zionisten. Ook is de officier van justitie en de rechtbank door Zionisten van het Meldpunt Discriminatie Internet met terrorisme of althans echt geweld bedreigd om ouderwets joden te vervolgen en Kustaw Bessems houdt Zionistisch de kaken stijf op elkaar. De Zionisten zijn altijd tegen vrije meningsuiting en democratie geweest.

De oprichters van de Zionistische beweging zagen in de mensen op aarde een rijke hoeveelheid slaven. Hun leiders zijn tot op de dag van vandaag de rijkste bankiers ter wereld die financieel de legers van de grote machten commanderen. Heel precies benoemd is de familie Rotschild de financier en mogelijk zelfs directe familie van Adolf Hitler. Zorgvuldig groot gebracht. Dat de 'American Hebrew' de aanstichter is van WOII en de Shoah is een ding wat zeker is, volgens nakomelingen van de één miljoen in Auschwitz vermoorde Joden.

Het Zionisme is geen Jodendom. Joden zijn geen ras. Joden zijn geen Natie. Joden zijn geen land. Joden zijn geen nationaliteit. Israël is het door de Nazi's gebouwde wereld-getto, om macht te verkrijgen over Jeruzalem voor de Rothschild bankiers als Koninklijke familie. Daarbij worden alle overige joden die na de holocaust overgebleven zijn verbrand of anderszins uitgemoord. De religieuze vrienden van de Rothschild bankiers noemen dat dan Armageddon of Eind Tijd zodat het Gods wil lijkt en niet het zieke terrorisme van de vervloekte christenheid. Zionisme is het ouderwetse antisemitisme van de kerk, in een hypocriet jasje.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus