U bent hier: Home / Knesset is vereniging Moffen

Knesset is vereniging Moffen

by J.L. de Kreek — last modified 18-11-2014 13:30
Opgeslagen onder:

De Knesset is de vergadering die het Israëlisch parlement genoemd wordt. De eerste officiële samenkomst van de leden van deze vereniging was te Basel 29-31 augustus 1897 toen de leden van de Knesset in oprichting de Joden diskwalificeerde als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars en de mensenrechten eenzijdig voor hen ontbond. Daarna hebben de financiers van de Knesset in oprichting dertig miljoen betaald aan Hitler, concentratiekamp Auschwitz laten bouwen en miljoenen Joden laten vermoorden omdat de leden van de Knesset i.o. louter behoefte hadden aan de 'sweet seventeens' om Palestina te ontginnen en zij Joodse rijkdommen wilde executeren.

Toen Hitler de oorlog verloor hebben de leden van de Knesset ervoor gekozen hun vrienden bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog te verraden en onder andere Eichmann te executeren, die één van de beste handlangers van de leden van de Knesset in het bestuur van Adolf Hitler was. De gelegenheid van het verlies van Adolf Hitler is aangegrepen om de zetel van het Derde Rijk te verplaatsen van Berlijn naar de Knesset te Jeruzalem. Na de Tweede Wereldoorlog hebben de leden van de Knesset de eigen sleutelrol in de genocide op de Joden ontkend terwijl prominente Knesset leden voor de oorlog letterlijk schrijven dat Joden vernietigd moesten worden en de Tweede Wereldoorlog hun oorlog was

De Knesset in Jeruzalem is hét bolwerk van de Moderne Nazi's: de Moffen die erin geslaagd zijn zich te verbergen achter een façade van leugen, bedrog en geweld en dreigen met geweld. Niemand durft dat wespennest van fascisten aan te pakken en iedereen erkent de Moffen als Joden terwijl het toch gewoon Moffen zijn. In het hele Jodendom bestaat er geen Knesset. Het Jodendom verbiedt de volgers van het Jodendom een Joodse Staat op politiek maatschappelijke grondslag te ambiëren. De Joodse Staat is hooguit een spirituele of intellectuele aangelegenheid waarbij op geen enkele wijze enige Joodse Staat feitelijk het licht ziet. Elke ambitie om een Joodse Staat te stichten is in strijd met het Jodendom en invulling van antisemitische verlangens van Nazi's en Katholieken.

De leden van de Knesset in oprichting waren dankbaar voor slavernij, tegen democratie en vrije meningsuiting. Ook waren zij de hardste tegenstanders van assimilerende of emanciperende Joden. Verzet sloegen zij met bruut geweld neer. Antisemieten zagen zij als hun beste vrienden. Zij accrediteerde de antisemieten om de massa te controleren. Hitler liep aan de leiband van de Zionisten. De innige samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's is uitgebreid gevierd door Goebbels. De versieringen van deze symbiose zijn gewoon te vinden in openbare bronnen. De logische conclusies verbinden aan de feiten mag niet van Esther Voet van het CIDI of Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet want dan dreigen er 'dire consequences'. De leden van de Knesset in oprichting noemde Israël het wereld-getto voor de Joden en zeiden tegen elkaar dat Joden voorgelogen moesten worden om ze in dat getto te krijgen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus