U bent hier: Home / Kogel voor Wilders

Kogel voor Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 10-02-2016 10:20
Opgeslagen onder:

De kogel voor Wilders komt uit de loop van een scherpschutter van de NATO die wraak neemt op de aanslag van Wilders op Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Links Nederland heeft geen kogel nodig om de Blonde Geit te slachten. Hem laten vervolgen door het Openbaar Ministerie voor het benadelen van Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict geeft hem kans op levenslange verzorging in een inrichting in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Wilders opereert in de traditie van zijn helden die de grote wegbereiders blijken te zijn van Hitler en de gaskamers. De kogel kan dus komen uit de loop van willekeurige welke militair. Het oogmerk van de klaagschriften bij het Gerechtshof is Wilders te laten vervolgen voor misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en voor internationale misdrijven.

Wilders wil in het algemeen minder minderheden. Minder Marokkanen. Minder Arabieren. Minder Somaliërs. Wilders is politiek ambtelijk reeds begonnen met opruimen door in Moslimlanden genocide te laten plaatsvinden. Niemand van de Nederlandse journalistiek publiceert over de zware ambtsmisdrijven die Geert Wilders in vereniging met onder andere Diederik Samson in Moslimlanden begaat. De helden van Wilders wilde in 1897 reeds segregatie en antisemieten om de Joden te vergassen en werkte in '40-'45 daarvoor innig samen met de Socialisten van Hitler.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus