U bent hier: Home / Kring Joshua Livestro slopen

Kring Joshua Livestro slopen

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2014 14:45
Opgeslagen onder:

De hele kring van Joshua Livestro wordt gesloopt en opgeruimd. Antisemitisch Nederland wat van vorm verandert de streken herhaalt. Of er ook geknokt zal worden met meer dan spreekwoordelijk bloed aan de muur hangt volledig af van Josua Livestro en de zijnen. Daaronder begrepen A. Nanninga en GeenStijl. De vrienden van Joshua Livestro beroepen zich erop jurist of journalist te zijn.

Toch houden zij zich niet aan de feiten en stellen zij geen belangstelling aan de dag in verband met de informatie die bewijst dat Geert Wilders schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging en de dood van twee militairen, en het fundament legt voor genocide, en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Het slopen van Joshua Livestro moet rechtens, dus volgens de regels die het strafrecht daaraan stelt. Duurt dus even voordat het voor elkaar is.

Verwachting is dat resultaat ook voor Joshua Livestro en de zijnen persoonlijk voelbaar wordt in 2015/2016. Dat zal dan inhouden dat zij in de kladden gevat worden omdat zij officieel te boek zijn gesteld als ondersteuners van genocide en de daders van de aanslagen in de VS 11 september 2001. Het is echt niet zo dat iedereen onmiddellijk uit zichzelf moet begrijpen dat het officiële verhaal van de aanslagen in de VS 11 september 2001 absoluut niet deugt.

Wel is het zo dat na meer dan tien jaar terrorisme van de kring van Joshua Livestro zonder dat het bereid is serieus in te gaan op de serieuze wetenschappelijke kritieken die er zijn op de officiële rapportages over 9/11 natuurlijk een brug te ver is. Ook is het zo dat de Commissie Davids geconcludeerd heeft. Dat politiek ambtsdragers dit rapport naast zich neerleggen houdt niet in dat de kring van Joshua Livestro daartoe gerechtigd is.

Joshua Livestro persoonlijk kan best alvast verdwijnen naar een land zonder uitleveringsverdrag want de jacht op hem intensiveert in 2015/2016 met het oogmerk hem ook daadwerkelijk strafrechtelijk aan stukken te laten scheuren. Het slopen van Joshua Livestro is schriftelijk. Onderzoeken en schrijven. Schrijven naar politie en het OM en de rechtspraak dat Joshua Livestro leiding of althans ondersteuning levert aan maatschappij ontwrichtende schade en schendingen van fundamentele rechten.

Joshua Livestro en zijn vrienden hebben het niet getroffen. Er zal juridisch extreem agressief op hen gereageerd worden. Hun oorlogsmisdaden, hun terrorisme, hun genocide moet nog afgerekend worden. Er komt een leger om de gasten op te pakken en te laten berechten. De ondergang van Josua Livestro en de zijnen is reeds enige tijd geleden ingezet. Zoals dat gaat met Goliath zit er tijd tussen het feitelijk slaan van de bijlen aan de wortels van de vrijheid van deze terroristen en het moment dat tot het bewustzijn van de criminelen doordringt dat ze de sjaak zijn.

Het is vooral het negeren van concrete bewijzen dat de VVD en het CDA en ook de PvdA en natuurlijk de PVV een zuiver terroristische agenda uitvoeren met onwaarschijnlijk veel maatschappij ontwrichtende schade en schendingen van fundamentele rechten van anderen, die Joshua Livestro corrupt maakt. Het lachen is voorbij. De hele kring van de Dagelijkse Standaard wordt behandeld als een terroristische organisatie, ook de abonnees van Jalta kunnen in de agenda noteren dat zij daarmee officieel betalend deelnemer zijn van een terroristische organisatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus