U bent hier: Home / Kristalnacht opzetje Zionisten

Kristalnacht opzetje Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 09-11-2013 14:40
Opgeslagen onder:

Kristalnacht vond plaats nadat een Joodse jongen in Parijs een Duitse diplomaat had doodgeschoten. Dat was 7 november 1938. Zijn ouders werden ter uitvoering van de Haavara Agrement die 25 augustus 1933 tussen de Zionisten en Hitler gesloten is, van Hannover naar Polen gedeporteerd. Hitler sloot de Haavara Agrement met de Zionisten nadat de Zionisten 24 maart 1933 de oorlog aan Duitsland verklaard hadden om het te vernietigen. De Zionisten predikte namens alle Joden te spreken dus binnenlandse Joden waren onmiddellijk een existentiële bedreiging voor Duitsland.

Toen Herschel Grynszpan schijnbaar gefrustreerd en ten einde raad de nog maar 29-jarige baron Ernst vom Rath vermoorde, gaf hij kennelijk invulling aan de oorlog van de Zionisten tegen de Duitsers. Hij drong de Duitse ambassade in Parijs binnen en loste lafhartig vijf schoten op een willekeurige diplomaat. Joseph Goebbels gaf de kranten de opdracht de moord groot op de voorpagina te brengen. Onder leiding van de SA en de SS, waaraan bizar veel Joden deelnamen, braken de pogroms tegen de Joden uit die bekend geworden zijn onder de naam 'Kristalnacht'. Hitler had een Joodse achtergrond. Hitler is een Joodse naam. Net als Himmler. Ook de NSB is door Joden groot gemaakt. Ook de pogroms in Odessa 1850 en daaromtrent vonden plaats onder locaal Joods bestuurd. Joden noemde Hitler zelfs verlosser.

Dat de aanleiding in ogen van de Duitsers begrijperlijkerwijs een Joodse moord was en geen door Hitler verordonneerde nalatigheid in de medische behandeling zoals Trouw schrijft, is makkelijk te weten door onderzoek naar de door niemand gelezen authentieke bibliotheek der Zionisten en studie naar hun strijd tegen gelovige Joden en de Diaspora, en lust naar zelfverrijking en Holocaust. De Zionisten willen antisemitisme omdat het de smeerolie voor de Zionistische Zaak is. Aan Kristalnacht vooraf gaat de door niemand onderwezen geschiedenis van het Zionisme, wat na de Franse Revolutie het ouderwetse antisemitisme van de Katholieke kerk transponeert naar een verjoodste politiek maatschappelijke beweging en het Nazisme van Hitler.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus