U bent hier: Home / Kritiek op Joden als groep

Kritiek op Joden als groep

by J.L. de Kreek — last modified 19-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De kritiek op Joden als groep is dat zij te veel in het Achterhuis ondergedoken blijven en niet uit de kast komen met het feit dat de Zionisten doelbewust de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd hebben en thans de volgende Holocaust voorbereiden die moet plaatsvinden in het Midden Oosten. Hoe lang laten de Joden zich nog kerstenen door de slavendrijvers van Zion? #durftevragen In Amerika zijn regelmatig druk bezochte rally's van Joden waarin zij voor iedereen te verstaan hun anti-Zionisme demonstreren. Joden zijn trots op hun anti-Zionisme.

Onlangs verschenen de Joden op een Israëlisch tv-station. Met deze gelegenheid hebben de Joden het Israëlische publiek (een publiek dat de Joden gewoonlijk niet bereiken) kunnen laten kennismaken met de Joodse boodschap van anti-Zionisme.

Sinds die uitzending in Israël werden de Joden overspoeld met negatieve opmerkingen en recensies door Zionisten. De Joden zijn uitgescholden en namen genoemd, zoals “nep-Joden”, “dom” en “rotzooi”. De Joden werd verteld dat ze naar de hel moesten gaan, dat het oordeel zal komen en dat terroristen hen zouden "pakken". 

Joden ontvangen instructies van de Thora zoals geïnterpreteerd door de grote Rabbijnen van elke generatie. De Torah verwerpt het Zionisme en daarom verwerpen de Joden het Zionisme. Het is duidelijk dat de Joden een zenuw hebben geraakt. De Joden zijn geen Joodse Staat. De besturen van de zogenaamd Joodse Staat hebben de naam Israël gestolen van de Joden. De Israëlische regering is niet de vertegenwoordiger van het Joodse volk. Joden als groep moeten vaak en nadrukkelijk hameren op handhaving van de Drie Eden. Zolang de Zionisten beweren een Joodse Staat te zijn en te spreken in naam van het wereld-Jodendom, zal er antisemitisme en anti-Joods geweld zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus