U bent hier: Home / Kruisiging van Wilders

Kruisiging van Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 16-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Hoe lang het nog duurt voordat Wilders op een plein ergens in Nederland door IS aan het kruis geslagen, gevierendeeld of onthoofd wordt valt niet precies te zeggen. Met de dag is de kans groter dat het gebeurt. Het hoeft niemand te betreuren. Wilders is volger van de grote kerels achter Adolf Hitler. Behalve Geen Stijl, arabist Hans Jansen, de rest van de PVV, de Zionisten en de katholieken weten weinig mensen dat de helden van Wilders de architecten van WOII en de Shoah zijn. Alleen Joden hebben het daarover, eenzaam aan de kant gezet door de volgers van de helden van Wilders.

Geert Wilders is één van de grote bedriegers in de politiek. Altijd is de politiek vol met zij die liegen, bedriegen of de boel anderszins belazeren. Met Wilders is dat een graadje erger. Wilders profiteert van het feit dat de wereldgemeenschap knap in de waan is geplaatst over de financiers van Hitler en de bouwers van de concentratiekampen. Of Zionisten alle concentratiekampen hebben laten bouwen is nog niet bekend. Zeker is dat Auschwitz juridisch eigendom was van de financiers van Hitler die ook de grote 'joodse' sponsors van Israël zijn. Hen is een koninkrijk beloofd indien zij de volbrenging van de 'Endlosung der Judenfrage' ondersteunde. De helden van de Wilders schrijven er zelf over. De totaaloplossing is bedacht door de held van Wilders.

Een andere held van Wilders weigerde in 1939 vrede zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd was. IS slacht inmiddels koptische christenen collectief en individueel alsof het dolfijnen in Japen zijn. Geef ze eens ongelijk. De Naties van het Kruis begaan aangejaagd en gevoed door Wilders en zijn volgers de meest gore misdrijven in Moslimlanden, daarbij wereldrede op het spel zettend. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn willens en wetens begaan door de vrienden van Wilders die ook van die goede vrienden zijn met Israël. Dat land, Israël, is van Satan. Het is geen Joods land. Het land is gesticht door Hitler. Gebouwd door de eigenaren van Auschwitz. Bedoeld als wereld-getto voor de Joden om ze daar te vergasten op een zieke vuurzee waarbij ze allemaal volledig naar de knoppen gaan.

De oorlogen in Moslimlanden nu bouwen voort op de Tweede Wereldoorlog. Het is dezelfde groep personen die profiteert en het fundamenten legt voor de definitieve vestiging van het Duizendjarig nazirijk. Er zijn twee soorten duizendjarige rijken. Het echte Duizendjarige Rijk van Gd en het Duizendjarig Rijk van Satan. Het Duizendjarig Rijk van Hitler kwam duidelijk niet van Gd. Hitler en de SS waren vertegenwoordigers van de Duitse Orde. Ze waren op kruistocht. Een heilige missie. In dienst van het Vaticaan. Het Vaticaan is de Synagoge van Satan. IS trekt ook op naar Rome. Om daar Satanisten te onthoofden. Beesten en Hoeren die in de media en het onderwijs voor christen doorgaan en dat niet zijn.

Wilders doet nu dat hij bevrijder is. Iemand die de wereld verlost van het grote kwaad. Hij is immers leider van de partij van de vrijheid. De partij die de koran uit de boekenkast wil. De vrijheid van Wilders is zijn vrijheid om anderen het leven zuur te maken, net als zijn helden deden met de Joden. Helden zijn mensen die in de regel gevolgd worden. Een volger wil liefst als de held zijn. Wilders doet net als zijn helden. Hij hitst op tegen minderheden. Wilders doet dat op een bijzonder brutale wijze. Wilders beledigt de Islam terwijl leden van de Nederlandse krijgsmacht militair aanwezig zijn in Moslimlanden. Dát is pas een aanslag tegen de veiligheid van de Staat.

Voordat Wilders en zijn groep in de jaren negentig buiten het zicht van het grote publiek begon met het ontregelen van de samenleving, was het Islam terrorisme stabiel. Bekend bij inlichtingen en veiligheidsdiensten. Een fenomeen wat herkend en erkend en binnen de context van het moment toen beheerst werd. Dit is dramatisch veranderd door schuld van Wilders. De data van inlichtingen en veiligheidsdiensten door de jaren heen laat zien dat Wilders gewaarschuwd is voor het risico van zijn negativiteit bij en tijdens de conflicten in Moslimlanden. Wilders interesseert dat niet. Hij wil gegeven de spanningen hoe dan ook zijn negativiteit uitbraken over de rug van de leden van de Nederlandse krijgsmacht die als straf daarvoor in Moslimlanden worden getroffen door de wraak van de kleine Jihad. Er zijn heel veel Nederlandse militairen die 'as we speak' op eigen gezag Wilders mogen aanhouden en desnoods in gijzeling nemen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus