U bent hier: Home / Kudos voor Mohammed B.

Kudos voor Mohammed B.

by J.L. de Kreek — last modified 05-11-2014 11:13
Opgeslagen onder:

Het is te betreuren dat Mohammed B. voor het wapen koos om zijn ideeën kracht bij te zetten. Hij kan verdienstelijk schrijven en liet op de borst van Theo van Gogh heldere waarnemingen achter die gedeeld moeten worden. Theo van Gogh was een hoer van racisten en opportunisten. Een kortzichtige idioot die een kunstje kon en uit was op provocatie en vergiftigen van het publiek met vooroordelen. Theo van Gogh was een soort Annabel Nanninga. Racist met gevoel voor humor.

Zijn grappen over de Joden waren om te lachen. Anne Frank die vanuit het Achterhuis roept dat de Moffen haar halen kunnen omdat haar dagboek klaar is. Of die van de suikerzieke Joden die vergast en verbrand werden. Dat werd niet als racistische of antisemitische veroordeeld terwijl het achteraf gezien misschien wel een antisemitische grondslag heeft.

Eerst wanneer Theo van Gogh meedoet met de hetze tegen arabieren en de islam terwijl iedereen zien kon dat het Westen een volstrekt illegale oorlog gestart is in Irak en ook de claims over 11 september 2001 dubieus zijn, wordt het racistische karakter van Theo van Gogh herkenbaar. Mohammed B. had de pen moeten kiezen. Zijn veroordeling is terecht. Ook omdat hij met de moord de vooroordelen van Van Gogh bevestigd heeft.

Desondanks moet hem credits gegeven worden voor zijn waarneming. De vijand waartegen Mohammed B. vocht is groots en gewelddadig en is schuldig aan ernstig menselijk lijden in Moslimlanden. In de tijd van de moord op Theo van Gogh was deze vijand al extreem agressief en zaaide het dood en verderf onder Moslims en Arabieren terwijl zij niks gedaan hadden wat op die wijze vergolden moest worden. Er is niet alleen begrip voor Mohammed B. Ook wordt er gewerkt aan een medegevangene voor hem op de zwaar beveiligde unit.

Geert Wilders is het vanzelfsprekende tweede slachtoffer. Daarom dat Wilders sinds de moord op Van Gogh tien jaar geleden zwaar beveiligd wordt. Had Mohammed B. de pen gehanteerd dan zou hij Geert Wilders naar de gevangenis hebben kunnen schrijven zoals anderen doen. Wilders is het beoogde gezelschap voor Mohammed B. Mohammed B. schijnt de ganse dag Koranteksten te reciteren. 

Wilders heeft dermate weinig respect voor de profeet dat hij levenslang opgesloten moet zijn op de zwaar beveiligde unit zoals waar Mohammed B. ook zit. Ze hoeven elkaar niet tegen te komen. Als de ene lucht is de ander binnen, en om en om douchen en naar sport. Eigenlijk moet Wilders twee keer levenslang krijgen want hij neemt deel aan genocide, is daarin zelfs bepalend, en pleegt misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Ook heeft het er zelfs de schijn van dat Wilders deelneemt aan dezelfde georganiseerde criminaliteit als de daders van de aanslag op de MH17.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus