U bent hier: Home / Kustaw Bessems is terrorist

Kustaw Bessems is terrorist

by J.L. de Kreek — last modified 17-01-2015 11:10
Opgeslagen onder:

De journalistiek is tot op het bot gecorrumpeerd. Paar journalisten voeren de boventoon. Oorlogscorrespondent Arnold Karskens die dekmantel is voor oorlogscriminelen. Hans Knoop die het opneemt voor de Nazi-helden van Wilders. En Kustaw Bessems die doet alsof hij Joods is en de Zionistische zaak dient. Kustaw Bessems kan weten dat Zionisme en Jodendom elkaars tegenpolen zijn want Kustaw Bessems zegt Joods te zijn. Zionisten zijn de grote vijanden van de Joden. Weet elke Jood. Behalve Kustaw Bessems. Dus Kustaw Bessems deugt niet.

Ook deugt Kustaw Bessems niet omdat hij de hetze steunt tegen mensen die de waarheid zoeken in verband met de Holocaust. Wanneer de Holocaust ontkend wordt is Kustaw Bessems er als de eerste bij om het af te keuren. Dat er objectief geen Holocaust heeft plaatsgevonden kan Kustaw Bessems helemaal niks schelen. Dat het woord “Holocaust” impliceert dat de Joden eraan schuldig moeten zijn omdat Holocausten een typisch Joods ritueel is kan Kustaw Bessems ook helemaal niks schelen. 

Kustaw Bessems zegt Jood te zijn en is het niet. Daarvan zijn er heel veel. De meerderheid van de mensen die wanen Jood te zijn is het niet want het zijn Zionisten. Zionisme is geen geloof. Het is een politiek maatschappelijke beweging onder Joden die aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Joden die Joden vervolgen? Minder gek dan het lijkt. De Joodse familie die de dikste vinger had in het vergassen van Joden laat zich adviseren door de vriendin van Charlie Hebdo en drukt het blaadje, en was al in de 17e eeuw eigenaar van Joodse getto's in het Byzantijnse Rijk.

Allemaal feiten die Kustaw Bessems in al de jaren van zijn journalistieke loopbaan niet op tafel gelegd heeft. Mensen die de feiten wel ter tafel brengen worden door Kustaw Bessems in de MSM belachelijk en het werken onmogelijk gemaakt. Kustaw Bessems werkt in de traditie van de helden van Wilders die prominente journalisten waren en de bedenkers van de Endlösung der Judenfrage. Een vreemd aspect aan de journalistiek is dat géén één journalist heeft openbaar gemaakt dat een journalist de Endlösung bedacht heeft en dat deze journalist bewondert wordt door Wilders.

Typisch iets voor Kustaw Bessems om te openbaren met al zijn morele besef, en het podium wat hij bezit. Er is meer wat het redelijke vermoeden wekt dat Kustaw Bessems zijn beroep als journalist terroristisch invult. Zijn zwijgen over de blatante oorlogsmisdaden van de Nederlandse politiek in Irak. Het moraalmannetje zwijgt over de misdrijven waarover hij met al zijn Joodsheid niet zwijgen mag. Nóóit meer, toch? Ook zwijgt Bessems over de schuld van de Nederlandse politici aan terrorisme en genocide in Moslimlanden. Wie zwijgt stemt toe. De leugens over de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 zijn ook nooit door Kustaw Bessems ontrafeld.

Kustaw Bessmes schrijft voor een krant waarvan géén één hoofdredacteur het nodig heeft gevonden kritisch te kijken naar de officiële rapporten over 9/11 terwijl er zo veel nieuws over te vertellen is in de krant. Kustaw Bessems zal dezelfde behandeling krijgen als Geert Wilders en Geen Stijl en Arnold Karskens en natuurlijk als Esther Voet en Ronny Naftaniel. Kustaw Bessems vraagt er om aan zijn potsierlijke baard getrokken te worden. Een ziekte bij mannen zonder inhoud om een baard te laten staan. Van Leeuwen bij Geen Stijl lijdt ook aan die aandoening. Dan lijken ze wat. Imponeren heet dat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus