U bent hier: Home / 'Let Israël burn'

'Let Israël burn'

by J.L. de Kreek — last modified 27-11-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Journalisten van de mainstream media zijn terroristen en kinderverkrachters. Of het nu Telegraaf of NRC is. Allemaal zijn het brengers van nepnieuws. Het zijn leugenjournalisten. Journalisten die met kennis van de feiten leugens verkondigen. Over bijna alles misleiden zij willens en wetens. Wanneer zij op de feiten worden gewezen kijken zij weg of demoniseren zij de boodschappers als “complotdenkers” of “aluhoedjes”. “Gekkie” is ook een veel gebruikte term door leugenjournalisten om deskundige opinies af te poeieren.

Iedereen in de Nederlandse journalistiek heeft in ieder geval middelbare school afgemaakt. Meeste journalisten bezitten een HBO-opleiding. Welhaast alle Nederlanders zijn of worden onderwezen in basiskennis natuurkunde en statistieken. Iedereen kan begrijpend lezen. Iedereen kan optrekken en aftellen. Journalisten zijn liederlijk arrogant. Zij houden zich voor geen meter aan de feiten die onweerlegbaar zijn.

Er bestaat geen discussie over de vraag of de universele wetten van de natuur van kracht waren bij en tijdens de aanslagen in de VS 11 september 2001. De Wet van Behoud van Energie en de wet die bepaalt dat op elke actie een tegenovergestelde reactie volgt waren onverminderd van kracht in New York 11 september 2001. Ook is algemeen bekend dat vliegtuigen van dun en licht aluminium zijn gemaakt en dat de torens van de Twin Towers bestonden uit dik zwaar staal. Rijen centimeters dikke dubbelwandige bielzen die als een stalengrid de torens van de Twin Towers strak in de lucht hielden.

Twee aluminium Boeings die daar tegenaan vliegen laten hooguit lokaal schade na en veroorzaken niet dat de torens van de Twin Towers symmetrisch met bijna vrije val snelheid in het eigen fundament desintegreren. De torens zijn verpulverd. Door een brand?! Met geen enkele mogelijkheid. Ook is het onbestaanbaar dat de aluminium Boeings de etages van de stalen Twin Towers doorboren. Dat is absoluut onmogelijk. Staal is heel veel zwaarder en sterker dan aluminium. De impuls van de vliegtuigen is ten ene male onvoldoende om de torens van de Twin Towers met welhaast de vrije val snelheid symmetrisch in het eigen fundament te laten instorten.

Bovendien kunnen de vliegtuigen geen vliegtuigen geweest zijn omdat de vliegtuigen zich niet als vliegtuigen gedroegen bij en tijdens de botsing met de torens van de Twin Towers. Probeer dit onderwerp bij journalisten aan te kaarten! Niet te doen. Wat is het belang van GeenStijl om iedereen die het bovenstaande stelt af te serveren? Ook het onderwerp AIDS is niet te bespreken met journalisten. Met geen enkele kennis van feiten wijzen journalisten de bewijzen uit de primaire bronnen van Robert Gallo dat hij in 1984 al wist dat HIV niet de waarschijnlijke oorzaak is van AIDS als complottheorie van de hand. Massa's zogenaamde Hiv-patiënten waaronder Freddie Mercury zijn met medicijnen vermoord omdat iedereen Robert Gallo volgt in zijn overigens opzichtige bedrog.

Of de kinderhandel van de Raad voor de Kinderbescherming en Jeugdzorg. De feiten daarover zijn dermate hard en overigens weerzinwekkend dat het niet anders te begrijpen is dan betrokkenheid dat de Nederlandse journalistiek daar nog niet de voorpagina's mee gevuld heeft. Dan de Holocaust en de schuld van de Duitsers daaraan. Het blijkt zo te zijn dat de Holocaust is bedacht door een prominente journalist en dat hij is ondersteund door journalisten en prominente schrijvers om zijn plannen te laten realiseren door antisemieten. Na de oorlog jagen journalisten als eerste op personen met Joodse achtergrond die erachter moeten komen dat de Joodse leden van de familie zijn vergast en verbrand op gezag van Israël in oprichting in samenwerking met het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Esther Voet is daarvan lichtend voorbeeld.

Is dan echt een revolutie nodig om het gajes van de straat te krijgen?!! Geluk bij een ongeluk zijn de Zionisten er niet in geslaagd zes miljoen Joden te laten vermoorden door de Sondecommando's. Dat mag niet gezegd worden want dat is Jodenhaat omdat het de Holocaust bagatelliseert. Vinden de Zionisten. Daarom dreigen zij met “dire consequences” wanneer de onafhankelijke Rechtspraak gevraagd wordt de feiten te objectiveren. In de kampen hadden de Joden het meest te duchten van de agenten van Zion. Sondecommando's of personeel van IG Auschwitz. De SS stond erbij en keek ernaar. Israël was de baas in de kampen van Adolf Hitler. In sommige kampen was zelfs de Shekel het betaalmiddel!!!! 'Let Israël burn please'. Hitler is betaald door de oprichters van Israël. Het kamp Auschwitz was bezit van de familie die in Israël lanen, straten, pleinen, boulevards naar zich heeft laten vernoemen en zich wil laten kronen tot vorst van alle Joden!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
#IsraelBurns