U bent hier: Home / Laatste woorden James Foley

Laatste woorden James Foley

by J.L. de Kreek — last modified 03-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De onthoofding van James Foley bewijst dat journalistiek het vak is voor mensen zonder hersens. Niet alleen schenkt geen van de collega journalisten aandacht aan de laatste woorden van James Foley. Niemand van hen verwondert zich over het feit dat alles aan die moord Brits of Amerikaans is. Foley is een Amerikaan. De moordenaar is Brit. Heet John. ISIS is een Amerikaanse onderneming wat er het bedrijf van maakt om in het Midden Oosten Amerikaanse nationale defensie en veiligheidsafdelingen te ondersteunen.

Ik roep mijn vrienden familie en geliefden op te staan tegen mijn echte moordenaars, de Amerikaanse regering. Wat gebeurt er met mij is slechts een gevolg van hun zelfgenoegzaamheid en criminaliteit.

Mijn boodschap aan mijn geliefde ouders: bewaar enige waardigheid voor mij en aanvaard geen (onduidelijk, mogelijk zegt hij media) compensatie voor mijn dood, van dezelfde mensen die effectief de laatste nagel sloegen aan mijn doodskist met een recente lucht aanval in Irak .

Ik roep jou mijn broer John op, die is / was (dit deel is ook onduidelijk) lid van de US Air Force, denk over wat je aan het doen bent, denk na te denken over de levens die te vernietigt inclusief die van je eigen familie.

Ik roep je John, denk na over wie de beslissing maakte om onlangs Irak te bombarderen en die mensen te doden, wie dat ook mogen geweest zijn.

Denk na John, wie heb je écht gedood? Dachten ze na over mij, jou, onze familie toen ze dat besluit namen?

Ik stierf die dag John, toen je collega's die bom lieten vallen op die mensen – hebben ze mijn overlijdensakte ondertekend.

Ik wou dat ik meer tijd had, ik wou dat ik de hoop op vrijheid had en zie mijn weer familie weer zien kon, maar dat schip is gevaren. Ik denk dat al met al, ik wou dat ik geen Amerikaan was.

 

De laatste woorden die tot de verbeelding spreken. James Foley geeft Amerika de schuld van zijn dood. Daarin heeft hij natuurlijk gelijk. Niet alleen Amerika heeft schuld aan de dood van James Foley ook Balkenende, Rouvoet, Verhagen, het CDA. 'The Coalition of the Willing' is het grote illegale geweld begonnen in het Midden Oosten door in 2003 de Tweede Golfoorlog te starten en Irak welhaast totaal te vernietigen. Een zuiver illegale oorlog die gepaard gaat met terrorisme, misdaden tegen de menselijkheid en grootschalige genocide op arabieren.

 

Geen journalist heeft het er over. Iedereen bewierookt zichzelf. Ook schrijft geen journalist over de harde feiten die bewijzen dat het instorten van de Twin Towers in de VS 11 september 2001 technisch nóóit door de twee vliegtuigen veroorzaakt kan zijn. De kans dat Twin Towers instorten zoals ze ingestort zijn door een inslag van een vliegtuig als de Boeings is nul komma nul. Dat instorten en tot as vergaan van de gebouwen inclusief de massief stalen kernen kan alleen verkregen worden middels geavanceerde atoom- of andere munitie die grote hoeveelheden energie levert. Iedereen kan de impuls zelf uitrekenen. De impuls van de vliegtuigen op de gebouwen is te verwaarlozen met de impuls van het instorten. Allemaal zelf uit te rechercheren door elke journalist.

 

Natuurlijk moest James Foley zijn laatste woorden uitspreken van zijn moordenaars. Hij is gedwongen Amerika de schuld te geven van zijn onthoofding. Foley meende helemaal niks van wat hij zei. James Foley was het er helemaal mee eens dat zonder geldige reden Irak tot prut gebombardeerd wordt. De indruk dat het Vrije Westen een strijd is gestart tegen de eigen bevolking om een oorlog voor onbepaalde tegen terreur te legitimeren, is onuitwisbaar. Iedereen doet mee. Van Jan Peter Balkenende tot Mirjam Sterk en van Arnold Karskens tot Pieter Broertjes en Matthijs van Nieuwkerk. Allemaal hebben zij James Foley vermoord.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus