U bent hier: Home / Last van Jan Roos

Last van Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2017 12:05
Opgeslagen onder:

Jan Roos doet het voor zijn tweeling die vandaag zeven is geworden. Mauk en David. Juist voor hun toekomst en die van hun zus zet Jan Roos zich in. Jan Roos staat geagendeerd om juridisch gesloopt te worden door Jihadisten. Achter de schermen is de Jihad rustig doende Jan Roos alle middelen rechtens naar de filistijnen te helpen. Jan Roos is een terrorist die deelneemt aan de voortbouwende Holocaust op de Joden.

Terroristen zijn er in soorten en maten. Met baarden, zonder baarden. Gewapend, ongewapend. Definitie van terrorisme is samen te vatten als onrechtmatige maatschappelijke verandering zoals dreigen met geweld om veranderingen geaccepteerd te krijgen. Vrees aanjagen past ook bij terrorisme. Jan Roos neemt als zogenaamd professional deel aan terrorisme. Opvallend veel professionals blijken crimineel te zijn. Zoals bijvoorbeeld de professionals in de medische wetenschap die beweren dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt.

Jan Roos is professional in de media en/of journalistiek en solliciteert nu naar een baantje als professional in de politiek om misbruik makend van de macht gelegenheid en middelen die hij bezit het terrorisme te ondersteunen van de organisatie van industriëlen wat verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september en de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Jan Roos heeft in het verleden gewerkt voor de Telegraaf Media Groep. Hij was toen verslaggever of opiniemaker bij GeenStijl. GeenStijl doet zich graag voor als de rebel die de gevestigde orde trolt.

GeenStijl is de gevestigde orde want GeenStijl is van de Telegraaf Media Groep. TMG bezit het iconische merk De Telegraaf. De Tegeraaf is de meest gelezen ochtendkrant. Al in 1922 las iedereen De Telegraaf. In ieder geval sinds die tijd maakt De Telegraaf met kennis van de feiten er bedrijf en/of gewoonte van middels leugenjournalistiek en/of nepnieuws de Holocaust te laten plaatsvinden. Journalisten en verslaggevers en opiniemakers van de Telegraaf waren al in 1922 en 1924 en 1939 en 1945 bekend met het feit dat de Zionisten de grote wegbereiders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn. Voor de toekomst van zijn kinderen zwijgt Jan Roos dit tot op de dag van vandaag dood.

Als Jan Roos zo graag aan de toekomst van zijn kinderen denkt is het niet te begrijpen waarom Jan Roos zowel als verslaggever van GeenStijl als aspirant politicus niet voortgaand het Ministerie van Veiligheid en Justitie in de bek schijt in verband met het ondersteunen van de structurele mensenhandel en extreme kindermisbruik door de Raad voor de Kinderbescherming en de Bureaus Jeugdzorg. Minderjarigen van de leeftijd van de kinderen van Jan Roos worden 'full time' gestalkt door ambtenaren van de kinderbescherming om ze wederrechtelijk onder de hoede van ouders en/of verzorgers weg te krijgen voor geld en/of ander misbruik.

Minderjarigen van de leeftijd van Jan Roos lopen voortgaand het risico op last van de particuliere kinderbeschermers persoonlijk te worden geroofd van ouders of verzorgers om te worden mishandeld, verkracht en opgesloten. Op een wijze die de minderjarigen buiten bescherming van de wet plaatst. In instellingen van de Nederlandse Kinderbescherming worden minderjarigen van de leeftijd van de kinderen van Jan Roos voor het oog van de bewakingscamera's misbruikt en niemand doet iets. Ook heeft Jan Roos iedereen bedrogen met het aanvragen het Oekraine-referendum omdat hijzelf de ondersteuningsverklaringen met zelfverzonnen handtekeningen heeft gedrukt.

Jan Roos wil dat Nederland en Europa de handen aftrekt van Oekraïne want Jan Roos ondersteunt de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslag op de MH17 boven Oekraïne en oorlog wil met Rusland. Daaraan neemt onder andere ook de Telegraaf Media Groep deel die het iconische merk De Telegraaf voert waarmee al sinds 1922 middels leugenjournalistiek en nepnieuws de terroristische organisatie wordt ondersteunt die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Mede dankzij deze voortgaande leugenjournalistiek weten meeste mensen niet dat de de helden van Geert Wilders verantwoordelijk zijn voor WOII en de Holocaust en dat zij bekende gezichten waren in de journalistiek en media en dat de Holocaust nog lang niet voorbij is en met een finale brandhaard moet escaleren in het wereldgetto te Palestina wat door meeste mensen gezien wordt als de Joodse Staat Israël.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus