U bent hier: Home / Leon de Winter aan het gas

Leon de Winter aan het gas

by J.L. de Kreek — last modified 04-08-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Getalenteerd verdraait demagoog Leon de Winter meesterlijk de feiten alsof hij Satan persoonlijk is. In zijn laatste opinie voor de Telegraaf jankt Leon de Winter dat Joden de schuld krijgen van álles. Leon de Winter meent dit te kunnen doen omdat hij Zionisten en Joden aan elkaar gelijk stelt, wetend en verzwijgend dat Zionisme en Jodendom elkaar uitsluitende grootheden zijn. Het Zionisme van Leon de Winter is zuiver Jodenhaat. Zionisten zijn de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Ze zijn in 1924 geholpen tijdens de verspreiding van de plannen door de Telegraaf waarbij Leon de Winter graag zijn schurft publiceert.

Personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie vergast zijn op de Holocaust van de vrienden van Leon de Winter publiceren de feiten op internet en krijgen vervolgens aangifte van Zionistische vrienden van Leon de Winter aan de broek omdat omdat Zionisten het Jodenhaat vinden wanneer middels authentieke documenten van de Zionisten zelf bewezen wordt dat de Zionisten de grote grondleggers zijn van de "Endlösung" om anno 2016 Leon de Winter in de Telegraaf de feiten te laten liegen zodat de Zionisten in Palestina ongestoord de Palestijnse Semieten kunnen uitroeien. Arabieren waarover Leon de Winter zijn gal spuwt zijn Semieten. Leon de Winter is géén Semiet. Leon de Winter is een Euro-Aziaat van de stam der Asjkenazim. Leon de Winter is Nazi die zijn misdrijven verheelt door de schijn van Joodsheid te wekken. Deze oorlogstechniek wordt “camouflage” genoemd.

Het is een grote schande dat Leon de Winter de Zionistische daders van de Holocaust buiten beeld houdt. Zijn orthodox-joodse ouders hebben nota bene als enigen van hun families de Tweede Wereldoorlog overleefd (op een zus van zijn moeder na) waardoor de wereld opgescheept zit met deze onuitroeibare parasiet. Leon de Winter maakt dat zelfs de meest Joden lievende Jood het spijt dat voor de zekerheid niet alle Zionisten zijn vergast in de kampen van de familie van de patroon van de Zionistische helden van Wilders. Het zure aan de Holocaust is dat journalisten met Zionistische achtergrond de bedenkers zijn en tevens door Wilders op een voetstuk worden geplaatst. Dat plaatst de “minder Marokkanen” uitspraken van de Blonde Geit in een context waaraan Leon de Winter niet als deelnemer gerelateerd wil kunnen worden.

Leon de Winter is één van de vele vooraanstaande schrijvers die weet of weten kan dat de Zionisten de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn en dat literair verzwijgt alsof hij dagelijks in eigen persoon met genoegen de gaskraan opendraait. Het kamp Auschwitz waar een miljoen Joden zijn vermoord is gebouwd op particulier initiatief van de sponsors van de Knesset en het Hoger Israëlisch Gerechtshof. Zij die Charlie Hebdo laten drukken. Wis en waarachtig dat de oprichters van het door Leon de Winter geliefde Israël de grote Nazi's zijn die de Holocaust hebben laten uitvoeren door de antisemieten. In 1896 reeds zijn de Zionisten een duurzaam verbond aangegaan met de antisemieten om de Semieten waar ook ter wereld uit te roeien, om te beginnen met de Joden in Europa. Helaas zijn ze Leon de Winter vergeten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus