U bent hier: Home / Leon de Winter = Nazi

Leon de Winter = Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2014 11:25
Opgeslagen onder:

Leon de Winter solliciteert naar problemen. Waren hij en zijn Zionistische ideologen eerder met de grond gelijk gemaakt dan had dat de Tweede Wereldoorlog en Holocaustleugens gescheeld. Leon de Winter is één van de prominente Holocaustleugenaars van Nederland, getraind in zich gekwetst voelen wanneer zijn waanvoorstelling van de Holocaust ontkenning ontmoet.

Theo Van Gogh was grappig met zijn moppen over Leon de Winter, Anne Frank en de suikerzieke joden. Eens te meer nu onloochenbaar blijkt dat de meeste van deze joden feitelijk Germanen waren en de Holocaust zieke fraude is van de Zionistische daders van de Shoah. Ashkenazim zijn door de eeuwen heen altijd als Nazi's gezien. Het is niet voor niks dat de illustere Zionistische voorgangers van Leon de Winter 'der Führer' én het bombardement op Rotterdam betaald hebben, bestuurders waren van de concentratiekampen en dé bron van het moderne antisemitisme zijn.

In concentratiekampen werd betaald met de Shekel dus het was Israëlisch grondgebied. Leon de Winter is wel bespraakt. Kan een potje schrijven en bezit de joodse achtergrond waaruit hij eindeloos putten kan om de Zionistische leugens in stand te houden. Leon de Winter mag niet een jood genoemd worden omdat hij Zionist is. Leon de Winter moet een Nazi genoemd worden omdat hij Zionist is. Nazi's en Zionisten zijn de handen op dezelfde buik. Dat stond al in 1934 in 'Der Angriff' van Goebbels prominent uitgebeeld.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus