U bent hier: Home / Leon de Winter Nazistisch geïnspireerd

Leon de Winter Nazistisch geïnspireerd

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2013 12:03
Opgeslagen onder:

Ze zijn allemaal Nazistisch geïnspireerd, die 'Joden'. Dat Leon de Winter geen enkele genetische of historische band bezit met de vijf boeken van Mozes staat hem er niet aan in de weg zich literair tegoed doet aan de onbekendheid bij het publiek met de feiten. Bijvoorbeeld het feit dat er géén Holocaust geweest is, dat Hitler een Joodse achtergrond bezat, dat de beruchte Wannseeconferentie de Zionistische agenda in uitvoering was, dat het Jodendom geen Joodse Staat toestaat. Joodse leiders zijn de grote schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Leon de Winter is daar vanzelfsprekend bekend mee. Hij liegt opportunistisch de geschiedenis alsof het gedrukt staat.

Hij is niet de enige. Er zijn veel Joden onder wie de Nazistische politiek en maatschappelijke beweging der Zionisten 'salonfähig' is. Wat Leon de Winter steeds vergeet bij en tijdens zijn literaire Nazipropaganda is dat de Joodse leiders de Diaspora gerevisioneerd, en het antisemitisme na de Franse Revolutie groot gemaakt hebben om de Joodse burger als slaven op te drijven naar wereld-getto Israël. Het literair onaneren van Leon de Winter op De Ergste Geschiedenis is ronduit misselijk makend. De schandvlek die het Zionisme de Joden bezorgt staat garant voor Jodenhaat.

Getuigenissen van concentratiekamp-overlevenden als die van de beroemde Eli Wiesel die de term holocaust voor de Shoah bedacht heeft, blijken gebaseerd op verzinsels. Dat Auschwitz-overlevenden Primo Levi en Gerhard Durlacher (den schoonvader van Leon de Winter) de Zionistische kibboets overleefd hebben ontslaat Leon de Winter niet van de zure plicht de mensheid op de hoogte te stellen van het feit dat het kamp een particulier initiatief van Joodse leiders was, ondersteund door de SS. Deze Joodse leiders waren ook de financiers van Hitler, zijn inspirators, en zijn leveranciers van staal, olie, Buna, Zyclon-B. Deze Joodse leiders bepalen tot op de dag vandaag het ritme van de oorlogsdrum.

 Leon de Winter is feitelijk een laffe nazi die zich verschuilt achter Joodsheid om de Joden nog meer leed aan te doen dan de Zionisten thans reeds gedaan hebben. Een man die veracht hoort te worden, van wie de literaire werken niks waard zijn omdat het gebaseerd is op bewuste leugens van getto-houders, slavendrijvers en racisten. Israël is geen Joodse Staat, het is Ein Nazi Fahrt Nach Palestina. Leon de Winter weet dit. Hij wil dat het publiek daarmee nooit bekend wordt anders ziet iedereen wat een ranzig tiep het is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus