U bent hier: Home / Leugencultuur van David Pinto

Leugencultuur van David Pinto

by J.L. de Kreek — last modified 27-11-2014 10:20
Opgeslagen onder:

David Pinto schrijft op GeenStijl dat Job Cohen en hij Joden zijn terwijl zij toch een verschillende cultuur bezitten. Dat is een gezocht verschil. In woord en daad handhaven David Pinto en Job Cohen dezelfde leugencultuur der Nazi's. Van oorsprong is David Pinto een Marokkaanse Jood. Dat zou inhouden dat hij geen Nazi is. Job Cohen is een Europese of Asjkenazische Jood en daarmee een Nazi van geboorte. Toch is het verschil in cultuur tussen de twee niet waar te nemen. Beide liegen gelijksoortig over de Joden en de Holocaust en de schuld van de Zionisten daaraan.

David Pinto schrijft regelmatig op GeenStijl. GeenStijl blij want het kan dan veinzen dat het toch niet antisemitisch is omdat het een Jood op de haatblog heeft. Schijn bedriegt. Net als Job Cohen en Geert Wilders verhult David Pinto de blauwdruk van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust die van Joden afkomstig is. Het is al heel vaak geschreven op hét Goede Nieuwsdat de Zionistische helden van Geert Wilders de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. De stelling is onderbouwd met authentiek gedetailleerd materiaal waaruit dit evident blijkt. 

David Pinto zwijgt. Job Cohen zwijgt. Esther Voet van het CIDI en Ronald Eissens van het MDI bedreigen de magistraten met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten erkend wordt. David Pinto zwijgt. Job Cohen zwijgt. De Joodjes van Nederland komen met elkaar de collectieve zwijgafspraak na om de mond te houden over de innige samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's opdat de Joden uit Europa verdreven worden, zoals ze nu ook innig samenwerken met Geert Adolf Wilders om Nederland te de-islamiseren. Vreemd dat David Pinto niet op GeenStijl schrijft dat Arabieren van dezelfde Semitische stam zijn als Joden die uit Marokko komen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus