U bent hier: Home / Levenslang voor Wilders

Levenslang voor Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 19-01-2015 15:55
Opgeslagen onder:

De opzet is dat Geert Wilders levenslang krijgt opgelegd voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en zijn genocide. Over zijn genocide is eerder geprocedeerd. Toen heeft de Hoge Raad bepaald dat de genocide van Wilders een ambtsmisdrijf is waarbij de bevoegdheid tot vervolging in casu bij de daders zelf ligt. De uitspraak is gepubliceerd op rechtspraak.nl en in de Nederlandse Jurisprudentie en het Nederlandse Juristenblad en staat genoemd in een artikel van een deskundige. Opmerkelijk dat niemand aandacht besteedt aan deze opmerkelijke uitspraak.

De uitspraak van de Hoge Raad in de zaak van de genocide in Irak is opmerkelijk omdat volgens internationaal gewoonte recht en het Genocideverdrag, genocide géén ambtsmisdrijf zijn kan. Logisch omdat genocide typisch een misdrijf is wat wordt begaan met passieve of actieve betrokkenheid van de 'state machinery' dat wil zeggen: ambtenaren (vgl r.o. 2.9). Bij ambtsmisdrijven is het altijd ambtenaren die ambtenaren vervolgen moeten. Indien daarbij in het geval van genocide een vervolgingsbeperking voor opsporing en vervolging is ingebakken is er iets aan de hand wat niet deugt en expliciet aan de orde gesteld moet worden op bijvoorbeeld Telegraaf.nl, Volkskrant.nl, AD.nl Trouw.nl, GeenStijl.nl en natuurlijk door Jort Kelder aan de tafel van de Wereld Draait Door.

Dat Wilders inmiddels meer dan een decennium opzichtig deelneemt aan terrorisme en internationale misdrijven in Moslimlanden is zelfs voor de journalisten van de Roze Omroep Vereniging makkelijk te herkennen. Dat zij hun bronnen aldus kiezen dat zij functioneel Geert Wilders ondersteunen bij en tijdens het begaan van zijn terrorisme en internationale misdrijven doet aan de strafbaarheid van de journalistiek van Geen Stijl helemaal niks af. Niet alleen Geert Wilders verdient levenslang. Ook Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen, Mark Rutte en zelfs Ayaan Hirsi Ali.

Hopelijk binnen afzienbare tijd is Wilders bekend met de klachten over hem en wordt hij juridisch geslacht door bevoegden in toga. Indien Wilders eenmaal bevoegd is aangehouden bestaat er voor hem geen enkele kans dat hij ooit nog met goedkeuring van de Staat aan zijn gevangenneming ontkomt. Als hij geen levenslange gevangenisstraf krijgt zal het toch zeker levenslang TBS zijn. Wilders lijdt aan een extreem gevaarlijke waanstoornis waarbij hij denkt de wereld te verlossen van het grote kwaad terwijl hij persoonlijk de grootste moederneuker is.

De helden van Wilders zijn de nooit ontmaskerde gróte kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De financiers van deze helden financieren beide partijen van welhaast alle omvangrijke gewapende conflicten op aarde in ieder geval sinds de 19e eeuw. De helden van Wilders schrijven zelf in 1895 hoe gevaarlijk hun financiers zijn voor de veiligheid van de wereldgemeenschap en dat iedereen voor vrede van hen afhankelijk is. Wilders heeft schuld aan de verhoogde terreurdreiging in Nederland en bij bondgenoten. Ook heeft Wilders schuld aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS, én Wilders heeft schuld aan Charlie Hebdo.

Mogelijk is Wilders óók direct of indirect betrokken bij de aanslag op de MH17. De betrouwbare bewijselementen die blijken uit open bronnen inclusief het recente rapport van het Algemeen Dagblad wijzen naar een groep die gerelateerd worden kan aan Wilders. Het is vooralsnog niet uitgesloten dat deze groep die in verband kan worden gebracht met Wilders de schuld heeft aan het neerschieten van de MH17. Overigens is ook niet uitgesloten op basis van de open bronnen dat het AD gelijk heeft wat betreft de MH17.

De feiten in verband met de genocide van Wilders zijn in ieder geval zeker. Dat Wilders een van de politiek ambtsdragers is die in de eerste lijn verantwoordelijk zijn voor de oorlog zonder geldige reden in Irak is een algemeen bekend feit. Het rapport van de Commissie Davids toont aan dat aan zijn politieke akkoord voor die oorlog geen adequaat volkenrechtelijk mandaat ten grondslag ligt. De agressie is onbevoegd begaan. De vervolging van Wilders nu voor zijn Marokkanen-uitspraken maakt aannemelijk dat hij daarbij een beledigende discriminatoire en haat zaaiende predispositie bezat, waardoor zijn opzet tot genocide in Irak ook aannemelijk is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus