U bent hier: Home / Liever Donald Trump

Liever Donald Trump

by J.L. de Kreek — last modified 07-11-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Liever Donald Trump dan Hillary Clinton. Hillary Clinton is eng. Donald Trump heeft ballen. Donald Trump heeft humor. Donald Trump praat op aanstekelijke toon hele stadions vol zonder autocue. Wanneer Donald Trump echt weet hoe het zit met 9/11 kan hij vanuit zijn luie stoel in het Witte Huis de wereld redden. Hillary Clinton is een robot die op oorlog afstevent. Donald Trump is misschien nog tot rede vatbaar. Hillary Clinton is al ontspoord.

Donald Trump grijpt vrouwen bij de k*t. Ze laten het gebeuren omdat ze dit geil vinden. Jan Roos en Bart Mos zijn minstens zo racistisch als Donald Trump. Zwart wit gesteld is de keuze tussen Hillary Clinton en Donald Trump de keuze tussen wereldoorlog en ouderwets lynchen van negers in de VS. Alles afwegend dan toch liever ouderwets racisme in de VS dan de bommen van Clinton op London, Parijs, Berlijn of Rotterdam.

Hillary Clinton is een hele Grote Hoer. Dat is Bijbels. Haar man Bill Clinton liet zich pijpen in het Witte Huis door Monica Lewinsky. Dat is geen seks. Aldus de oud bevelhebber der Verenigde Staten van Amerika. Hillary Clinton is meer dan een Grote Hoer. Hillary Clinton is ook echt een teef. Een k*t op dreef. Dat is zo'n vagina die beter haar waffel houdt dan dat ze de bevoegdheid krijgt het grootste leger op aarde te leiden. Hillary Clinton is mogelijk betrokken bij mensenhandel. Net als Joris Demmink. Internationale handel op het niveau van Clinton is makkelijker dan bijvoorbeeld het niveau van een willekeurige winkelier.

Hillary Clinton is middels de initiatieven van haar en Bill Clinton betrokken bij de Islamitische Staat. Via de organisatie van Hillary Clinton wordt de Islamitische Staat gevoed. Hillary Clinton is psychopaat. Donald Trump is racist. Donald Trump is ook iemand die bereid gevonden kan worden goed naar de feiten te kijken wanneer dit in het belang is van de Verenigde Staten van Amerika. Het feit bijvoorbeeld dat Hillary Clinton, Geert Wilders, de Telegraaf Media Groep en hun vrienden van the Project of the New American Century betrokken zijn bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001, en overigens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Trump wil het buitenland beleid van de VS aanpassen. Dat is goed nieuws. Ook wil Trump de totaal verpauperde Amerikaanse economie nieuw leven in blazen. Ook dat is goed nieuws. Dat Trump daarbij vrouwen naar de k*t grijpt en er over opschept in de kleedkamer wanneer zijn knechtjes hem aftrekken zijn dan de kosten voor al deze verbetering die Hillary Clinton en Obama niet gebracht hebben terwijl ze wel 'change' beloofde. Donald Trump zal misschien wat veranderen aan de meer dan achterlijke buitenland politiek van de Verenigde Staten van Amerika. Zodra Donald Trump begrijpt dat hij Hillary Clinton moet kielhalen om de Islamtische Staat de das om te doen zal hij daartoe wat graag bereid zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus