U bent hier: Home / Liever Hitler dan Zionisten

Liever Hitler dan Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2016 09:45
Opgeslagen onder:

Policor Nederland maakt zich druk om Erdogan omdat hij de staatsinrichting van Hitler als voorbeeld noemt. Meeste mensen weten niet dat Turkije in 1895 door Zionisten met aanslagen is bedreigd om de 'Endlösung der Judenfrage' te ondersteunen. Ook weten de meeste mensen niet dat Zionisten en niet Hitler de Holocaust bedacht hebben. Tevens weten meeste mensen niet dat Hitler door Zionisten is betaald en dat Auschwitz het bezit was van Zionisten.

De muntVanuit Joods perspectief is Hitler te prefereren boven Zionisten. Hitler maakte onderscheid tussen de 'ebenburtige' Joden en het Internationale Jodendom waarmee hij de Zionisten bedoelde. De Zionisten wilde Joden vernietigd hebben en een aristocratisch wereldbestuur. Tot diep in de Tweede Wereldoorlog werd in der Angriff, de propaganda magazine van Goebbels, onderscheid gemaakt tussen gerespecteerde Joden en dat internationale tuig van Zion.

Joden van de Tweede Generatie van wie familie vermoord is in de kampen van de Zionisten mogen van de Zionisten niet uitkomen voor de waarheid en de feiten want de Zionisten noemen dat “antisemitisme” of “Jodenhaat”. De Zionisten vallen deze Joden lastig met lasterlijke aanklachten en bedreigen Magistraten om de Nazifeiten der Zionisten onder de pet te houden. Saillante aan het geheel is dat de Zionist die het brein is van de Holocaust teven held is van Geert Wilders. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog der Zionisten schrijven de Zionisten zelf. Dus de keuze is niet moeilijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus