U bent hier: Home / Lodewijk Asscher grote NAZI

Lodewijk Asscher grote NAZI

by J.L. de Kreek — last modified 17-01-2014 10:10
Opgeslagen onder:

Vicepremier Lodewijk Asscher van de PvdA is een bijzonder grote oplichter en NAZI. Volgens Lodewijk Asscher werkt de PVV met antisemieten samen. Hij verwijst daarbij naar het Front National van Marine Le Pen en de 'quenelle' wat een nieuw soort Hitlergroet zou zijn. Lodewijk Asscher onderwijst niet dat zijn overgrootvader een actief Jodenvervolger was en dat Asscher zelf de grootste antisemieten faciliteert.

Lodewijk Asscher gaat door het leven als jood. Als verondersteld jood. Iedereen denkt dat hij jood is. Mogelijk denkt Lodewijk Asscher zelf ook dat hij jood is. Lodewijk Asscher is Asjkenazim, dat is een moeilijk woord voor NAZI. De NAZI's willen niet dat het grote publiek hun camouflage met joodsheid herkent en/of erkent. Daarom dreigen ze met 'dire consequences'. De overgrootvader van Lodewijk Asscher was voorzitter van de Joodsche Raad. Ook 'Judenrat' genoemd. De Joodsche Raad was een instelling ten dienste van de Zionistische zaak, net als de Duitse bezetter dat was. 

Iedereen denkt dat de Duitsers de grote regisseurs van WOII en de Shoah waren. Dat waren de Zionisten. De Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en Holocaust reeds sinds 1897 zorgvuldig formeel voorbereid. De idee dat alle Joden uit Europa verdreven en dus de Diaspora gerevisioneerd moet worden is in de eerste plaats afkomstig van de Katholieken. Het Vaticaan, de Papen, zijn altijd tégen joden in het christelijke Europa geweest. Deze intolerantie veranderde na de Franse Revolutie toen enkele potentaten letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner gemaakt zijn.

De slavernij werd afgeschaft. Mensenrechten deden de intreden. De kapitalisten onder de parasieten waren daarmee niet tevreden en ontbonden als Zionisten te Basel in 1897 de mensenrechten voor de joden en kleineerde hen als een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars. De toon was gezet. De Zionisten hebben het Revisioneren van de Diaspora tot kern van de Zionistische zaak gemaakt. Dat is exact dezelfde antisemitische doelstelling als de Katholieken voorafgaande de Franse Revolutie hadden. De Zionisten of althans de grote weldoeners begonnen zich 100 jaar geleden halverwege WOI daarmee te bemoeien om de oorlog voort te laten duren.

In ruil daarvoor ontvingen zij de Balfourtverklaring van de Britten. Israël en diens legers waren toen al opgericht. De Zionisten waren daarna de eerste Bruinhemden en kozen in 1933 de locatie voor Auschwitz uit. De oprichting van Israël viel samen met de ontbinding door de Zionisten van de mensenrechten voor de joden in 1897. De Zionisten hadden toen al bepaald dat antisemieten de beste vrienden van de Zionisten zijn, wat goed aan Wilders te zien is, en dat er meer antisemitisme moest komen, dat joden op elkaar moesten schieten, dat vrije meningsuiting beperkt moest worden, dat verzet met bruut geweld moest worden neergeslagen en dat joden vernietigd moesten worden.

Allemaal bedacht door de Zionisten. Uitgevoerd door de Duitse bezetter nadat de Zionisten Hitler betaald hadden en de oorlog aan Duitsland hadden verklaard. De Zionisten zijn WOII begonnen. Zij zijn nog lang niet klaar met hun terreur, ook getuige de ondersteuning door Lodewijk Asscher van de genocide van Bush, Balkenende en Blair in Irak. De 'quenelle' van het Front National van Marine Le Pen en co is lang zo erg niet als het liegen, bedriegen en terroriseren van de Zionisten. Hitler, Eichmann, bizar veel Duitse nazileiders hadden dezelfde joodse achtergrond als Lodewijk Asscher. Hitler was messias voor Zionisten. Hitler was één van de zionistische leiders die uit zijn op de vestiging van het ouderwetse Derde Rijk.

Dit rijk wat het Duizend Jarig Rijk is zal bestuurd worden door de financiers van Hitler: de familie Rothschild, de familie Rockefeller, Koninklijke Shell, en Wallstreet; op de troon geholpen door het Vaticaan. In kringen van Klokkenluiders wordt gedaan alsof er een Nieuwe Wereld Orde op komst is. De NWO. Dat is niet het geval. Er is geen spoor van bewijs van een NIEUWE Wereld Orde. Het is de OUDE Wereld Orde die tot leven komt. Het ouderwetse Romeinse Rijk wat via het Zionisme wereldheerschappij verwerft en bezit neemt van de Verenigde Staten, Europa en het Heilige Land en de Heilige Steden zoals het dat altijd gewild heeft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus