U bent hier: Home / Lodewijk Asscher gróte Nazileider

Lodewijk Asscher gróte Nazileider

by J.L. de Kreek — last modified 06-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Lodewijk Asscher strooit het publiek vakkundig zand in de ogen door te suggereren dat zijn rol is die van Mozes, het volk bij elkaar houdend en naar het beloofde land brengend. Mozes was een échte Jood. Lodewijk Asscher bezit geen enkele historische of genetische band met Mozes. Lodewijk Asscher stamt van Aziaten. Zijn soort wordt Asjkenazim genoemd in het Joods. Iedereen ziet dat de tekens NAZI daarin gebakken zitten.

De overgrootvader van Lodewijk Asscher was verantwoordelijk voor de deportatie van de Joden uit Amsterdam. Het bureau waarvoor de overgrootvader van Lodewijk Asscher werkte werd eufemistisch de Joodsche Raad genoemd. Net als de Nazi's van Adolf Hitler was de overgrootvader van Lodewijk Asscher een échte Zionist die met kennis van de feiten bijdroeg aan de realisatie van de door de oprichter van Israël te Parijs in 1895 bedachte Holocaust op zes miljoen Joden.

Lodewijk Asscher heeft het Nazibloed geërfd van zijn overgrootvader want Lodewijk Asscher draagt politiek ambtelijk bij aan de oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van de christenheid op het Semitische Irak. De slachtoffers van Lodewijk Asscher in Moslimlanden zijn zuiver Semieten terwijl het bloed van Lodewijk Asscher, die zich laat voorstaan op zijn Joodsheid, van geen kant Semitisch is en opvallende gelijkenissen vertoont met het DNA van Adolf Hitler of Dzjengis Khan.

De vergelijking van Lodewijk Asscher met Mozes en de idee dat hij, Lodewijk Asscher, de mensen terugbrengt naar het beloofde land is vanuit Joods perspectief totaal van de pot gerukt. Op grond van het verbond van Gd met de Joden sinds de Diaspora, dus sinds de verwoesting van de laatste tempel, is terugkeer naar het beloofde land middels politiek of maatschappelijke middelen niet geoorloofd in het Jodendom. Dus Mozes is nóót een politicus.

De leiders van de overgrootvader van Lodewijk Asscher besloten in 1895 dat zij met politiek maatschappelijke middelen de Joden zouden laten terugkeren naar het beloofde land en stichtte daarom te Basel 1897 Israël en werkte daarom innige samen met antisemieten om na de door hen bedachte Holocaust Palestina van de oorspronkelijke en overigens Semitische bewoners te roven. Dat Palestijnen niet zelden Joodse rituelen of tradities handhaven is omdat de betrokken families vroeger Joden waren en zich hebben bekeerd. Nu worden die Semitische mensen uitgemoord door personen als Lodewijk Asscher die verzwijgen dat hún stamboom verantwoordelijk is voor de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus