U bent hier: Home / Lodewijk Asscher is Nazi-leider

Lodewijk Asscher is Nazi-leider

by J.L. de Kreek — last modified 29-10-2014 09:55

Lodewijk Asscher is Nazi-leider. Net als zijn grootvader. Er zijn twee soorten Nazi's. Nazi's met uniform. Nazi's zonder uniform. Nazi's zonder uniform beroepen zich er veelal op een joodse achtergrond te bezitten. Nazi's met uniform zijn de SS en SA en dergelijken. De grootvader van Asscher heeft als Nazi-leider te Amsterdam de Amsterdamse joden laten vergassen. Lodewijk Asscher zelf levert ondersteuning aan oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven waaronder genocide op Semieten.

Omdat het bovenstaande feiten zijn die door het bepalende deel der Nederlanders niet erkend worden bestaat er kans dat er ouderwets Partizaans klappen uitgedeeld moeten worden. Vroeger toen de Moffen de dienst uitmaakte mochten de Nazi's ook gewoon gemept worden. Dat is vandaag niet anders. Lodewijk Asscher gedoogt ook de internationale misdrijven in de kinderbescherming. Ouderwets als bij de Gestapo worden minderjarigen ten titel van kinderbescherming uit naam van de kinderbeschermers met geweld uit huis gehaald om te worden opgesloten in de eigen instellingen en te worden misbruikt.

 Het beeld alsof de Nazi's als van ouds de dienst uitmaken is compleet, dankzij de recente vondst van authentieke nooit eerder onderzochte documenten uit de tijd van voor en tijdens de oorlog waaruit in een oogopslag blijkt dat de Zionisten en dus Israël de grote kwartiermaker van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn. Eigen joden eerst vergassen als ziek kabbalistisch excuus om het verondersteld beloofde land in bezit te nemen. Segregatie van minderheden is wat de Zionisten wilde. Jodenland voor de Joden. Als een heus wereld-getto. Om ze allemaal makkelijk uit te roeien bij en tijdens de Apocalyps. Israël werkte ook innig samen met het apartheidsregie in Zuid-Afrika. De eerste Zionisten waren handelaren in slaven.

De Bijbel is bijzonder duidelijk over de geschiedenis van de Joden. Lodewijk Asscher behoort niet tot de verzameling personen die in de Bijbel met “Joden” worden aangeduid. Lodewijk Asscher behoort tot de verzameling personen die in de Bijbel worden aangeduid als nakomelingen van Ashkenaz. Deze personen worden Ashkenazim genoemd en zijn door hun leiders meer dan een halve eeuw náChristus gedwongen bekeerd door hun leiders tot een vorm van joodsheid. Jiddischkeit wordt dat genoemd. Het Europese Jodendom is een gestolen identiteit en gelogen geschiedenis. Vormgegeven door personen die meer verwant zijn met het Katholicisme en kapitalisme dan wat anders. Hun oogmerk is de definitieve vestiging van het Duizendjarig Rijk met Jeruzalem als wereld-hoofdstad en de familie Rothschild als gekroonde of ongekroonde koning.

Share |
comments powered by Disqus