U bent hier: Home / Lodewijk Asscher kwetsen

Lodewijk Asscher kwetsen

by J.L. de Kreek — last modified 02-12-2013 12:00
Opgeslagen onder:

Vicepremier Asscher van Sociale Zaken zei zondagochtend in het programma WNL dat Nederlanders moeten oppassen met het kwetsen van minderheden. De minister sprak zich ook uit over VVD-lid en zanger en presentator Gordon, die in het programma Holland’s Got Talent een 'grap' maakte over de Chinese kandidaat Xiao Wang. Lodewijk Asscher weet alles van het kwetsen van minderheden want zijn grootvader collaboreerde prominent met de Duitse bezetter om de Joden te deporteren.

Het is zielig dat vicepremier Asscher niet eerlijk is. Zijn grootvader wordt geëerd als voorzitter van de Joodsche Raad. De Joodsche Raad was net als de Nazi's onderdeel van de Zionistische wereldbeweging om alle Joden te separeren en uit Europa te verdrijven. Net als Ronny Naftaniel en Esther Voet en Uri Rosenthal en Ronald Eissen vertelt Asscher deze waarheid van de feiten niet omdat alsdan iedereen begrijpt dat Asscher een geboren Nazi is.

Asscher is afstammeling van een zeer gewelddadige stam Khazars die zich Joden noemt en de Nazi's zijn. De Joodse groepsaanduiding voor het soort wat Asscher vertegenwoordigt is Ashkenazim. De telkens Nazi zitten reeds van oudsher in dit woord besloten en zijn er de afkorting van. Dat Lodewijk Asscher en zijn grootvader vertegenwoordigers zijn van raciale separatisten en antisemieten wordt bewezen door de leiders van hun Zionistische club die in 1940 schriftelijk bevestigen dat WOII een Joodse oorlog is en er geen vrede is voordat de Joden uit Europa verdreven zijn.

Ook uit het beleid en de strategie van Lodewijk Asscher blijkt zijn racistische grondhouding. Als plaatsvervangend burgemeester van Amsterdam heeft hij kosten nog moeite gespaard om de leukste moskee van Amsterdam gesloten te krijgen. De Aya Sophia Moskee is door Asscher op een onrechtmatige wijze ontruimd. Een echte razzia. Vergaand heeft hij zijn bevoegdheden gebruikt om het stadsdeel de Baarsjes in Amsterdam te ontdoen van het meest aansprekende Islamitische gebedshuis. Dat is nog niet alles met deze man die zich voordoet als Jood terwijl hij feitelijk Nazi is.

De getalenteerde jurist neemt namens de PvdA deel aan het kabinet van Mark Rutte terwijl iedereen weet dat Mark Rutte in vereniging met Balkenende en Verhagen en Jack de Vries en Mirjam Sterk en Van Baalen en de rest van de politiek ambtenaren sinds Balkenende I deelnemen aan grootse oorlogsmisdrijven, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Asscher heeft niet alleen het bloed van zes miljoen Joden aan de handen ook het bloed van anderhalf miljoen Islamieten kleeft aan zijn vingers.

Lodewijk Asscher reorganiseert nu als minister het ontslagrecht. Zeer waarschijnlijk leeft de jonge Asscher daarmee zijn Oedipuscomplex uit want zijn moeder was hoogleraar arbeidsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en kroonlid van de Sociaaleconomische Raad. De vader was ook jurist en die wordt door Asscher kennelijk als concurrent gezien want hoewel de kleine jongen vrouw en kinderen heeft wil het schijnbaar nog altijd met de moeder doen.

Lodewijk Asscher is in de politiek in een paar jaar tijd verandert van een getalenteerd jurist op het terrein van de digitale tijd tot prominent ondersteuner van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Net als bij Mark Rutte en Balkenende en Verhagen wordt geijverd voor de aanhouding en voorgeleiding van mr. Lodewijk Asscher in verband met deelname aan deze misdrijven. Dat Lodewijk Asscher met al zijn kennis en talent en de normerende houding die hij aanneemt, geen enkel woord rept over de schuld van Zion aan WOII en de Shoah en de schuld van CDA en VVD aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide wordt hem niet in dank afgenomen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus