U bent hier: Home / Lodewijk Asscher leidend crimineel

Lodewijk Asscher leidend crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 28-09-2014 10:38
Opgeslagen onder:

De familie Asscher van vicepremier Lodewijk Asscher bezit een rijke traditie van deelname aan internationale misdrijven. Generatie op generatie slaagt het erin prominent vooraan te lopen bij en tijdens genocide op Semieten, en generatie op generatie slaagt het erin te misdrijven van de vorige generatie te verhelen. De grootvader van Lodewijk Asscher gaf in Nederland willens en wetens leiding aan de Nazidroom van een Joden vrij Europa. Hij was Nazi-leider zonder uniform. Lodewijk Asscher met zijn PvdA neemt nu deel aan genocide op Arabieren in Irak wat ook een Semitische stam is.

Lodewijk Asscher propageert dat ISIS strijd tegen “onze manier van leven”. De vraag die gesteld moet worden wat “onze manier van leven” dan is. Onze manier van leven is verzwijgen dat de Zionisten de hoofdschuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging 1940-1945 hen in staat stellend de wereld volledig te ontdoen van álle Semieten. “Onze manier van leven” maakt van slaven een Zwarte Piet en gedoogt de genocide van Wilders in Irak. Lodewijk Asscher is iemand die bijdraagt aan groot onrechtmatig internationaal geweld in Moslimlanden.

 

Als plaatsvervangend burgemeester van Amsterdam heeft hij de ontmanteling van misschien wel de leukste Moskee verzorgt. Op gronden die overduidelijk racistisch imponeren. Daarvan is nog steeds een dossier beschikbaar wat wordt opgeteld bij de overige misdrijven die ambtenaar Lodewijk Asscher opzettelijk begaat. Lodewijk Asscher veronderstelt dat zijn joodsheid hem bescherming biedt tegen vervolging van zijn barbarisme, want joden zijn tenslotte oké. De joodse achtergrond van Lodewijk Asscher is dezelfde als die van de eigenaren van Auschwitz en financiers van Hitler.

 

Hitler en de Nazi's zijn door joden als Lodewijk Asscher groot gemaakt. De deportatie van de Joden uit Europa is bedacht door joden als Lodewijk Asscher, en joden als Lodewijk Asscher hebben daaraan leiding gegeven. De Nazi's zijn vernoemd naar de joden als Lodewijk Asscher die profiteren van hun investeringen in het Duizendjarig Nazirijk met Jeruzalem als wereldhoofdstad. Er is geen excuus voor het gedrag van Lodewijk Asscher. Hij kan en mag niet gedoogd worden en moet justitieel aan de schandpaal worden genageld waar iedereen bijstaat. In Syrië en Irak rekent ISIS ouderwets op het plein af met misdadigers als Lodewijk Asscher. In Nederland gaat dat middels de strafrechter.

 

Lodewijk Asscher is prominent jurist. Hij heeft als medewerker van het Instituut voor Informatierecht indruk gemaakt met heldere analyses. Vanaf het moment dat hij in de politiek zit lijkt er een vorm van hersenverweking meester van hem te maken, hoewel het ook allemaal opzet zijn kan van de jodenjongen die niet weet waar hij vandaan komt. De Joden zijn vroeger altijd in getto's gehouden door joden als Lodewijk Asscher waaronder de familie Rothschild. Deze familie was middels de ondernemingen juridisch eigenaar van Auschwitz waar Joden op gezag van de grootvader van Lodewijk Asscher heen zijn gedeporteerd en vergast, wetende wat hen te wachten stond want de hele Tweede Wereldoorlog en Jodenvervolging is onderdeel van de Zionistische agenda.

 

Dat de Jodenvervolging onderdeel is van de Zionistische agenda kan makkelijk geweten worden door het lezen van authentieke Zionistische documenten die door Lodewijk Asscher willens en wetens aan het oog van een ieder onttrokken worden. Niet alleen Lodewijk Asscher maakt zich daaraan schuldig ook andere joden in Nederland maken zich schuldig aan een bijzonder zieke vorm van geschiedsvervalsing om te verhelen dat het bombardement op Rotterdam en de genocide op honderdtienduizend Nederlandse joden het offer is van Zion om Palestina in bezit te krijgen.

 

Nu Palestina in het bezit is van de Nazi's en Nazi's als Lodewijk Asscher er bijzonder goed in slagen de waarheid onder de pet te houden, is het feest niet voorbij. Oogmerk is alle Joden uit te roeien. De slachting van de Palestijnen door Israël is een vorm van uitroeien van Joden omdat relatief veel Palestijnen vroeger Joden waren die zijn bekeerd tot de Islam. Er stroomt heel veel Joods bloed door de aderen van Palestina, daarom zwijgt het kleinkind van Nazileider Asscher over de genocide van de Israëlische Nazi's op Islamitische Proselieten met Joodse achtergrond.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus