U bent hier: Home / Lodewijk Asscher liederlijke adder

Lodewijk Asscher liederlijke adder

by J.L. de Kreek — last modified 30-08-2014 13:25
Opgeslagen onder:

Vicepremier Lodewijk Asscher legt op Parool.nl uit dat hij Jihadgangers hard wil aanpakken. Ook zegt hij dat het hem misselijk maakt dat een Joods gezin uit de Schilderswijk denkt: we gaan naar Israël. Bij Lodewijk Asscher is vooral wat hij niet vertelt van belang. Hij vertelt bijvoorbeeld niet dat zijn Joodse grootvader als leider van de Joodse Raad actief heeft bijgedragen aan de deportatie van de Joden omdat dit onderdeel was van het plan der Zionisten.

Ook vertelt Lodewijk Asscher niemand dat hij deelneemt aan een kabinet wat bij meerderheid bestaat uit oorlogscriminelen, terroristen en genocidale moordenaars die willens en wetens de gewapende Jihad tegen Nederland uitlokken. Lodewijk Asscher heeft het over “slangen” die hun praatjes verspreiden en hij verhult wat een liederlijke adder hij is. Lodewijk Asscher heeft een Joodse achtergrond. Zijn grootvader was prominent Nazi.

 

Net als veel Joden met de achtergrond van Lodewijk Asscher nam de grootvader van Lodewijk deel aan de georganiseerde criminaliteit van de Zionisten in vereniging met de Nationaal Socialisten. Lodewijk Asscher doet als veel van zijn partners in crime alsof zijn Joodse achtergrond een gewone te respecteren Joodse achtergrond is. Zijn Joodse achtergrond is die met wortels in het Nazisme. Het vuile aan Lodewijk Asscher en overigens veel Joden is dat zij willens en wetens zwijgen over de Zionistische grondleggers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

 

Het Zionistisch terrorisme waarvan dit weekend het 117 jaar herdacht wordt is nooit benoemd door Lodewijk Asscher terwijl dit terrorisme en de kruistochten der christenheid de grondslagen zijn van de gewapende Jihad tegen het westen. Daarbij komt dat Geert Wilders door Lodewijk Asscher gedoogd wordt terwijl Geert Wilders met FITNA persoonlijk schuld heeft aan de dood van twee Nederlandse militairen en de dreigingen met geweld en terrorisme vanuit Jihadistische hoek. Dat Lodewijk Asscher ook geen commentaar levert op het dreigen van Ronald Eissens met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de Zionistische feiten erkend wordt is té hufterig voor woorden.

 

Lodewijk Asscher is een Mof net als zijn grootvader, net als Esther Voet en Ronny Naftaniel. Niet alle Moffen waren van de NSB of SS. Veel Moffen waren ogenschijnlijk beschaafde Joden. Het Nazisme van Adolf Hitler was vergeven van de Joden als Lodewijk Asscher. De hele Tweede Wereldoorlog stond stijf van de lust der Zionisten naar de uitroeiing van het gewone Joodse volk om het Beloofde Land te vergunnen aan de elite als Lodewijk Asscher en zijn Nazi vrienden! Eerst door Lodewijk Asscher en zijn kliek van Moffen te bestrijden zal de gewapende Jihad de-escaleren. Als mannetje met Joodse achtergrond is het bijzonder bizar dat Asscher zonder enige vorm van fundamentele kritiek lid is van een kabinet waarvan minister-president Mark Rutte deelneemt aan genocide in Irak.

 

Die hele oorlog in Irak waarbij Wouter Bos namens de PvdA, het CDA en de VVD de hand boven het hoofd hield door deel te nemen aan het kabinet Balkenende is een gore blitzkrieg waarbij de opzet was om de Arabische bevolking van Irak uit te roeien middels excessief gebruik van munitie van verarmd uranium. Lodewijk Asscher weet dit allemaal want het Rapport van de Commissie Davids is openbaar, net als de Kamerstukken waarin bevestigd staat dat álle Nederlandse politici bekend zijn met de beruchte dodelijke dosis-effect-relatie van de in Irak excessief gebruikte munitie van verarmd uranium.

 

Verarmd uranium is het moeilijke woord voor karenafval. De dosis-effect-relatie houdt in dat des te meer gebruikt des te dodelijker het is. Wanneer de keiharde mantel van de munitie in de hitte van de explosie verdampt ontstaat er een stofwolk van microscopisch kleine licht radioactieve en giftige stofdeeltjes. Door opname van deze deeltjes door mens en natuur vernietigen zij op gen-niveau het leven ten gevolge waarvan in Irak op grote schaal geen gezond kind meer geboren worden kan. Ook de zeshonderdvijftig duizend tot drie miljoen doden in Irak komen voor rekening van Lodewijk Asscher en zijn kliek van dodelijke serpenten in de politiek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus