U bent hier: Home / Lodewijk Asscher nare 'backstabber'

Lodewijk Asscher nare 'backstabber'

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2014 16:22
Opgeslagen onder:

Vicepremier Lodewijk Asscher was op Lowlands. Te midden van het feest stond hij stil bij de doden van de aanslag om de MH17. Volgens het AD riep Asscher het Lowlands-publiek op in beweging te komen, tegen het cynisme en voor het geloof in verandering. 'Kom helpen. Hou dat gevoel vast van dit walhalla. Van verbondenheid. Van vrijheid. Het gevoel dat alles mogelijk is. Open je ogen, durf te dromen en stroop je mouwen op.'

Met deze bezweringsformules sust Lodewijk Asscher het hippe Lowlands publiek in slaap. De directeur vroeg zich nog af waarom zijn publiek niet boos is. Die antwoord is omdat de directeur politieke babbeltrucs toelaat op het podium van vrijheid, verbondenheid en het gevoel dat alles mogelijk is. Voor Lodewijk Asscher is alles mogelijk. Hij is nakomeling van de man die in Amsterdam leiding gaf aan de deportatie van honderd duizend Joden en geen hond die daarnaar kraait. Ook heeft niemand het over de deelname van de PvdA aan het terroristische kabinet met Balkenende en CU.

 

Dat Wouter Bos daarom nooit tot de grond is afgefikt door mr. Lodewijk Asscher zegt iets over de intenties van Lodewijk Asscher. Lodewijk Asscher is ook de man op wiens ministeriële bureau bestrijding van antisemitisme ligt. Samen met het ministerie van veiligheid en justitie natuurlijk. Vanzelfsprekend en zeker gezien zijn herkomst moet Lodewijk Asscher bekend zijn met de fascistische doelstellingen van het Zionisme en de antisemitische grondslag ervan. Zijn grootvader was immers namens 'the Society of Jews' verantwoordelijk voor de selectie van de Joden te Amsterdam die vergast zouden worden of mochten 'arbeiten' aan de ene kant, en de Joden die via de kampen en anderszins op transit naar Palestina gingen om het te koloniseren ten titel van landjepik door de familie Rothschild.

 

De familie Rothschild is de ongekroonde koninklijke familie der Joden. Joden als Lodewijk Asscher zijn de eenvoudige Zionistische werkmieren die niks anders doen dan de kern van het nest beschermen. Mensen als Lodewijk Asscher handelen louter in het belang van wat zij de Joden noemen. De hele groep Joden die te herkennen zijn aan Zionisme doen niks anders dan het eigen Zionistische belang dienen. Joden die te herkennen zijn aan het Jodendom dienen het belang van Gd, en verzetten zich daarom tegen elke vorm van Zionisme. Lodewijk Asscher verbergt de waarheid over de Joden en de schuld van de Zionisten aan WOII en de Shoah, en hij verbergt de waarheid over de illegale oorlog in Irak en de genocide van CDA, VVD, CU en de PvdA. Ook zwijgt Lodewijk Asscher over de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 waarvan ook hij behoort te weten dat de twee vliegtuigen onvoldoende impuls leverde om de Twin Towers te laten instorten.

 

Ook verbergt Lodewijk Asscher de waarheid over vkucht MH17 want als hooggeplaatste ambtenaar zal hij allang weten dat de Neonazi's kennelijk gesteund door Zionisten (zoals vroeger) daarachter zitten om de Derde Wereldoorlog definitief te laten losbarsten en de Nieuwe Wereld Orde te vestigen. Om vele redenen is Lodewijk Asscher een naar joch. Hij praat over vrijheid, dromen en walhalla terwijl Lodewijk Asscher ambtelijk en politiek ondersteuning levert aan de misdaden tegen de menselijkheid van de jeugdzorg. Beetje vreemd en ook niet lekker zoals Asscher om denkt te kunnen gaan met de belangen die een ieder bepaaldelijk aangaat. Hij verpest het feestje en brengt de aandacht terug bij de dagelijkse realiteit van de Zionistische slavernij.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus