U bent hier: Home / Lodewijk Asscher niet Joods

Lodewijk Asscher niet Joods

by J.L. de Kreek — last modified 07-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Lodewijk Asscher is niet Joods! De hele tijd staat op sites als Trouw.nl dat Lodewijk Asscher Joods is. Lodewijk Asscher is niet Joods. Van geen kant. Omdat Zionisten het Jodendom gekaapt hebben, zien meeste mensen het verschil niet tussen Joden en Zionistische parasieten. Lodewijk Asscher is net zo Zionistisch als zijn overgrootvader. Hij parasiteert op onbekendheid bij het publiek met de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

De Jodenvervolging van 1940-1945 is bedacht door journalisten met Zionistische ambities en een diepliggende haat tegen de eigen orthodoxe voorouders. De Zionisten hebben in 1897 een grote scheuring in het Jodendom veroorzaakt en de Joden middels beledigingen en bedreigingen gedwongen bekeerd tot het Zionisme. Zionisme is een ideologie die gebaseerd is op principes van hebzucht en macht. In het leven geroepen om alleenheerschappij voor de familie Rothschild mogelijk te maken.

Neé, roepen de Zionisten dan in koor - Zionisme is het stille verlangen van de Joden om terug te keren naar het Beloofde Land, Zion. Behalve dan dat het Zionisme deze droom politiek maatschappelijk realiseert en dat dit nu net tégen het verbond is wat de Joden sinds de verwoesting van de laatste tempel moeten handhaven om zich überhaupt Jood te kunnen noemen. 

Het zijn van Jood houdt ten minst genomen handhaving in van de Drie Eden. Dat betekent totale afwijzing van de Staat Israël omdat Israël is gesticht in strijd met het verbond van Gd met de Joden wat onverminderd geldend is. Er is geen revisie van de Diaspora anders dan door Gddelijk toedoen. Men kan de oprichters van Israël nog zo geweldig vinden, Gd werd door hen afgewezen en zij omarmde het kapitalisme, slavernij en een antidemocratisch gedachtegoed.

Hoe het allemaal zit precies met de geschiedenis van de Zionisten vanaf de officiële vergadering van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1895 tot en met de Holocaust en de naoorlogse ambities, staat wetenschappelijk verantwoord onderwezen op de website www.holocaustles.nl voor Lodewijk Asscher om te lezen. Misschien dat er gezegd kan worden dat er twee soorten Joden zijn. Aan de ene kant de ebenbürtige orthodoxie en aan de andere kant de Nazijoden die de mensheid al meer dan 119 jaar vergasten op de meest weerzinwekkende shit ever.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus