U bent hier: Home / Lodewijk Asscher racistisch geboren

Lodewijk Asscher racistisch geboren

by J.L. de Kreek — last modified 13-11-2013 08:55

Vicepremier en minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher is nakomeling van een rijke stam aan racisten. Zijn grootvader heeft als voorzitter van de Joodsche Raad de Duitse bezetter ondersteund bij en tijdens het deporteren van joden. Asscher hoort u er nooit over. Lodewijk Asscher bewijst middels zijn beleid dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Minister Lodewijk Asscher van de Partij van de Arbeid (socialisten net als Hitler) vindt niet dat het klimaat in Nederland racistisch is. 'Dat verwijt is te zwaar', zei hij maandag in het programma Dit is de Dag op Radio 1. Hij reageerde volgens het AD op een rapport van de Raad van Europa en uitlatingen van de Nationale ombudsman met dergelijke beschuldigingen. Asscher beheerst de kunst van het ontkennen als geen ander.

De eerste grote daad van racisme van mr. Lodewijk Asscher was te zien toen hij als lokaalbestuurder van Amsterdam de Aya Sophia Moskee aan de Postjesweg onnodig sloot. Daarmee de Islamistische gemeenschap raciaal onevenredig benadelend, beschadigend en de lokale politie een aanspreek punt ontnemend. Voor de buurt is het heel vervelend dat de Aya Sophia Moskee weg is. Gerucht is dat er een bordeel komt.

Andere grote daad van racisme van mr. Lodewijk Asscher is zijn zwijgen over de grootschalige racistische oorlogsmisdaden en genocide en het brede terrorisme van zijn collega politici en coalitie genoten van de VVD, CDA, CU, SGP en natuurlijk Geert Wilders en PVV in islamitische landen. De feiten liggen er duimendik bovenop. Asscher is bondgenoot van vijandige strijdkrachten die ook racistisch de Tweede Wereldoorlog en Shoah geleverd hebben.

Lodewijk Asscher is een Ashkenazim . Dat zijn anti-semitische joden van een extreem racistische stam tot joodsheid bekeerde Euro Aziaten. De tekens NAZI zitten reeds van oudsher in zijn joodse groepsaanduiding. Zijn DNA is gelijk aan dat van Hitler. Het DNA van Semitische joden is soortgelijk aan dat van arabieren. Alle grote bepalende mannen en vrouwen van de concentratiekampen en rond Hitler blijken een joodse familienaam te bezitten. Bizar veel joodse families blijken goed vertegenwoordigd te zijn onder de Nazi elite.

De Nazi-joden hebben de overige joden racistisch naar de brandplaats gedragen om de Rothschild bankiersfamilie Koninklijk te doen laten profiteren. Beginnende in Frankfurt am Main tijdens het Heilige Romeinse Rijk waar de Joodse Nazi Dictatuur wederom opwag maakt. In het verleden stond het joods kapitalisme ook aan de basis van de ondergang van Duitsland. Het racisme van de joden zoals dat van Lodewijk Asscher is het racisme van de slavendrijver die ontkent dat slavenhandel illegaal is.

De joden die ook de Nazi's betaald hebben waren uitzonderlijk goed vertegenwoordigd in de internationale slavenhandel, en veelvuldig eigenaar van joodse getto's waar zij arbeidersjoden klein hielden en met pogroms bespeelde tot alle joden uit Oost Europa naar het Westen vluchtte in de handen van Hitler wat een joodse naam is en die door joden is betaald. Grote joodse leiders schrijven zelf dat de Tweede Wereldoorlog een joodse oorlog is dus Lodewijk Asscher die daarmee niet uit zichzelf komt is kennelijk racist van geboorte!

Share |
comments powered by Disqus