U bent hier: Home / Lodewijk Asscher zuigt

Lodewijk Asscher zuigt

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2013 09:10
Opgeslagen onder:

Hoe Lodewijk Asscher überhaupt zijn Cito-toets gehaald heeft is een raadsel. Vroeger, in de oudheid, toen Lodewijk Asscher nog Lodewijkje was en netjes het huiswerk deed bij het Instituut Voor Informatie Recht, was Lodewijk Asscher bewonderenswaardig. Toen deed hij goed werk. Sinds Lodewijk Asscher in de politiek is, zijn de prestaties van de Asjkenazim hollend achteruit gegaan. Net alsof politiek van mensen hersenloze zombies maakt die het verstand verloren zijn. Overigens wordt met nadruk geschreven dat Lodewijk Asscher Asjkenazim is omdat in het navolgende zijn Nazisme bewezen wordt.

Net als met mark Rute is er ruzie met Lodewijk Asscher. Die ruzie gaat in de eerste plaats over Joden, en vervolgens over de oorlog in Irak, bureau jeugdzorg en het feit dat mr. Lodewijk Assher 'command responsible' vice-premier is en niet de bijpassende grote scheur open zet. Lodewijk Asscher is rechtsgeleerde. Aan zijn werk is dat niet af te zien. Lodewijk Asscher heeft de tekens “mr” voor de naam staan, dus waarom is hij oorlogsmisdadiger? Wie legt uit waarom Jood mr. Lodewijk Asscher straffeloos de mond houden kan over het vuige terrorisme van de Nederlandse christenheid of de genocide van Jeannine Hennis zijn collega van Defensie? Zeg het! Lodewijk Asscher. Ook is er ruzie met Lodewijk Asscher omdat hij persoonlijk als bestuurder de razzia op de leukste moskee van Nederland verzorgd heeft, de Aya Sophia Moskee, met dezelfde laffe hufterigheid als de Nazi's met de Joden alleen zonder de Tweede Wereldoorlog in eigen land. De grootvader van Lodewijk Asscher was een prominent bestuurlijke Nazi die voorzitter werd van de Joodsche Raad ten behoeve van de productie Holocaust Inde Hollandsche Schouwburg.

Iedereen weet dat Joden de Tweede Wereldoorlog en de Shoah verzorgd hebben, althans de Asjkenazim en dat Hitler aan hen verwant is of althans was want Hitler is dood, behalve dat zijn soort DNA voortleeft in de rond de veertien miljoen gewoonte terroristen die zich Joden noemen en Asjkenazim of althans Zionist zijn. Joods zijn ze niet want door het Diaspora Revisionisme hebben zij collectief en individueel het Jodendom bij de vuilnis gezet. Precies zoals Lodewijk Asscher met Jeugdzorg de jongeren van Nederland bij het grofvuil zet alsof Lodewijk Asscher de toekomst wil voor zichzelf en enkele kontlikkers van de PvdA. Iedereen weet dat de Zionisten en de Amerika de Tweede Wereldoorlog en de Shoah geleverd hebben en dat de Zionisten in 1897 begonnen met de Jodenvervolging van 1940-1945 omdat dit in hun originele geschriften geschreven staat! Oorlog zullen de Zionisten verkrijgen omdat het oorlog is wat zij willen.

Hitler was onloochenbaar NIET tegen de aloude stam der 'ebenburtige' Joden; de niet Zionistische Joden. De Joden zoals ze zijn. De èchte Joden. Het liegen van de Zionisten is dermate liederlijk dat er in Nederland tot en met het gerechtshof pakkende ruzie is met de vrienden van Lodewijk Asscher. De ziekte zoals zij een ieder in dwaling plaatsen in verband met de aard en omvang van de Shoah en het feit dat de Shoah geen Holocaust genoemd kan worden zonder de Joden tot in het diepst van het zijn te beledigen. De Shoah een Holocaust noemen is een gotspe van de bovenste plank! Alsof de Joden schuldig zijn. Kip slachten is Holocaust. Dat de grote Nederlandse schrijver Harry Mulisch nooit een Nobelprijs voor de literatuur gekregen heeft is omdat hij als journalist liegt over hetgeen zich heeft afgespeeld bij en tijdens het Eichmann proces in Israël. De grote schrijver Elie Wiesel liegt ook de geschiedenis en zijn kampverleden. De Zionisten hebben hun vriend geofferd. Eichmann was een radicaal andere man dan wat er van hem gepropageerd wordt. Hij was ronduit bevriend met de Zionisten en deed net als Hitler niks anders dan dienstbaar zijn aan de Heilige Zionistische Zaak. Dat was Hitler met de Zionisten overeengekomen. Hitler heeft zich gehouden aan de afspraken met Zion.

Hitler was loopjongen van de internationaal georganisereerde Zionistische bestuurlijke lichamen. De personen die Hitler betaald hebben zijn de familie Rothschild en Rockefeller en de familie Bush was betrokken bij het management van Hitler. De familie Bush zat tot de nek in Auschwitz als oorlogsprofiteur en was eind jaren dertig 'up close and personal' met Adolf Hitler als management van bancaire zaken. Zelfs de Koninklijke Shell helpt bij en tijdens WOII en de Shoah als financier terwijl iedereen toen -jaren dertig vorige eeuw- reeds wist dat Hitler Holocaust bevelen kon. De geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz bewijzen dat Auschwitz gebouwd is op initiatief van een particulier bedrijf; een aandelenmaatschappij waarvan de familie Rotschild de geestelijk vader is, symbiotisch met de SS. De Zionisten zijn de intellectueel daders van WOII en de Shoah, en van het voortduren van WOI terwijl die feitelijk snel door Duitsland gewonnen was. Zij zijn de bedenkers van de Holocaust, letterlijk als kabbalistische hutsmoes voor de overigens onrechtmatige kolonisatie van Palestina.

Anders dan de mensen van de eeuwen ouden stam der 'ebenburtige' Joden in Duitsland waren de Oost Europese Joden nooit vrij. De oude Duitse stam Joden was zeer tevreden in Europa, in ieder geval na de Franse Revolutie was Europa voor Joden het paradijs. Nergens beter dan in Europa. Althans het vrije westen. De Joden uit Oost Europa die geen wortels bezitten in het Midden Oosten omdat het van origine bekeerde Khazars zijn, zijn nooit vrij geweest en hebben altijd geworsteld met de Joodse identiteit en de mythe van terugkeer naar het beloofde land en Hitler als verlosser en Israël als Joodse Staat. Hun taal is Jiddisch, zij spreken de onzuivere vorm van Ivriet, doen aan Klezmer en zijn Zionist.

Israël kan en mag geen Joodse Staat zijn, althans dat is bewijs dat de aarde geregeerd wordt door Satan en levert gegronde vrees dat het niks wordt met het Duizendjarig Koninkrijk. Het is moeilijk voor te stellen dat wanneer de Zionisten de personen zijn die zelf schrijven dat zij in 1897 de totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet hebben en dat zij vrienden zijn met de antisemieten en dat Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars zijn en op elkaar moeten schieten en uitgeroeid moeten worden, dat Adolf Hitler niet zijn propaganda voorgekauwd heeft gekregen door de voorouders van Lodewijk Asscher & co.

De Turken hebben gelijk in verband met dat pleeggezin. Toen de Turken de baas waren in het Midden Oosten was het pas leuk. Arabieren en Joden gaan van huis uit goed samen. Het is door de Zionisten en bedrieglijke betrokkenheid van de christenheid dat het Midden Oosten een brandhaard is, en Jihad in Nederland dreigt. De Zionisten hebben 1895 of daaromtrent de Turken met groots terrorisme gedreigd of althans echt geweld wanneer de Sultan niet zou meewerken aan de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. De Zionisten hadden ook het Negervraagstuk opgelost overigens, niet verwonderlijk want de Asjkenazim zijn verknocht met de slavernij. De beste slaven kwamen bij Cohen vandaan bewijst Amerikaanse reclame uit de tijd van de slavernij waarbij niemand vertelt dat Joden daarin heer en meester waren.

Islamitische kinderen bij lesbisch of christenen uithuisplaatsen is mishandeling. Waarom meteen de hele afkomst van het kind verloochenen en niks van de cultuur en antropologie van de biologische ouders overlaten? Een kruistocht? Loketbjz.nl weet hoe het er ècht aan toegaat bij de leden van Jeugdzorg Nederland. Daarvan wordt niemand blij. Dat is dermate schandalig dat niet begrepen wordt waarom Lodewijk Asscher nog niet het leger op Jeugdzorg afgestuurd heeft. In de sterren staat geschreven dat als Lodewijk Asscher 'nicht schnell' vrijwillig opzout hij rechtens de ziekste ruzie ooit geleverd krijgt. Dat verzorgt voor hem toch zeker een tiental jaar hechtenis in een zuigregime met de zweetvoeten van Balkenende op de cel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus