U bent hier: Home / Lodewijk Asscher zware misdadiger

Lodewijk Asscher zware misdadiger

by J.L. de Kreek — last modified 23-12-2013 13:55
Opgeslagen onder:

Zijn grootvader was een van de prominente ondersteuners van de Duitse bezetter in verband met de deportatie van Joden. Tegenwoordig ondersteunt hij de genocide van de VVD in Irak. Het gaat over Lodewijk Asscher, een van de zware misdadigers in de politiek. Lodewijk Asscher zelf zal beweren dat zijn grootvader voorzitter was van de Joodsche Raad om daarmee te suggereren dat dit een goede zaak was.

Lodewijk Asscher is net zo Joods als zijn grootvader. Het werk van zijn grootvader stond ten dienste van de Zionistische zaak, net zoals Adolf Hitler die zaak diende. Lodewijk Asscher is een van de prominente Joodse leiders die verzwijgt dat de Zionisten de grote beramers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het blijkt allemaal evident uit de Zionistische bibliotheek die eerst door Internet voor iedereen toegankelijk is.

Lodewijk Asscher draagt op verschillende manieren bij aan de voortgaande segregatie van minderheden zoals dat door de Zionisten is ingezet 1897 toen zij besloten dat Joden geen mensenrechten bezitten. Als locoburgemeester heeft hij in opdracht van Stadgenoot de Aya Sophia Moskee aan de Parnassuweg in Amsterdam laten ontruimen terwijl daartoe geen noodzaak was. Stadgenoot manipuleerde de boel en lijkt zelfs een racistische motief gehad te hebben bij de ontruiming. Asscher heeft zich daarvan niks aangetrokken.

Ook trekt Asscher zich niks aan van de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van zijn minister-president Mark Rutte in Irak. Natuurlijk trekt Asscher zich niks aan van de diepgaande collaborateur van zijn grootvader met de Zionisten. Joden van Amsterdam zijn hem nog altijd niet dankbaar voor zijn proactieve werk als voorzitter van de Joodsche Raad. Lodewijk Asscher is van het soort wat met een moeilijk woord Asjkenazim genoemd wordt. In de volksmond zijn dat nazi's. Aan Lodewijk Asscher is dit niet goed te zien omdat hij geen uniform draagt. Zijn daden spreken de boekdelen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus