U bent hier: Home / Louis Bontes zoekt ruzie

Louis Bontes zoekt ruzie

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2014 10:10
Opgeslagen onder:

Louis Bontes voorheen van de PVV zoekt overduidelijk ruzie. In een interview met racist Michael van der Galien van het blogje de Dagelijkse Standaard van oorlogsmisdadiger Joshua Livestro zegt Louis Bontes dat de groei van het antisemitisme samen hangt met de opkomst van de islam in ons land. De grap nu is dat het moderne antisemitisme van de PVV en Bontes afkomstig is en dat Joden en Islamieten door de eeuwen heen altijd wederzijds van elkaar geprofiteerd hebben. Islamieten zijn Semieten net als Joden. Het zijn in de eerste plaats de PVV en Bontes die een harde anti-islam campagne voeren.

Het is een beetje vervelend voor die Louis Bontes en ook de Dagelijkse Standaard en dus Michael van der Galien en Joshua Livestro dat de feiten niet aan hun kant staan. Algemeen bekend is dat PVV leider Geert Wilders één van de grote deelnemers is aan de oorlog zonder geldige reden in Irak. Dus hij is oorlogscrimineel. Ook omdat 'regime change' het oogmerk was van dit illegale geweld is dat tevens terrorisme. De gekozen en excessief gebruikte munitie van verarmd uranium constitutioneert genocide. Louis Bontes kan dit allemaal weten want hij heeft Internet. Bovendien ondersteunt hij deze zware misdrijven. 

Dan is er nóg iets bijzonders aan Louis Bontes en zijn ex-partij de PVV. Iedereen weet dat Nederlandse strijdkrachten thans reeds jaren onafgebroken zijn ingezet in islamitische landen om ex artikel 100 grondwet te knokken voor de vrede en veiligheid van een ander en overigens islamitisch volk. Desondanks presteren PVV leider Wilders en Louis Bontes het met elkaar de gewapende islamitische strijders tegen het Nederlands Koninkrijk in te nemen met hun virulent anti-islamitische haatcampagnes. Het sneuvelen van de zoon van de commandant der strijdkrachten moet aan FITNA gerelateerd worden. Daarom wordt opnieuw de strafvervolging van Geert Wilders verzocht. Ook Louis Bontes zal legaal gesloopt worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus