U bent hier: Home / Mark Rutte faciliteert antisemieten

Mark Rutte faciliteert antisemieten

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2014 16:20
Opgeslagen onder:

Op instigatie van de Zionisten doet minister-president Mark Rutte stoer over bestrijding van antisemitisme en discriminatie. Als hij dan zo intolerant is jegens antisemitisme en discriminatie waarom gedoogt hij dan de Zionisten binnen de landsgrens? Dan het bedreigen door de Zionisten van de magistratuur met 'dire consequences' wanneer het Holocaustliegen der Zionisten erkend wordt.

Mark Rutte heeft een grote mond over bestrijding van antisemitisme en Jodenhaat en nog altijd is niet in het standaard holocaustonderwijs opgenomen dat de grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher Neerlands prominentste ondersteuner van de Moffen was. Het Zionisme en de Moffen waren als twee handen op één buik. De selectie van de Joden die moesten creperen in de concentratiekampen van de joodse bankiersfamilie Rothschild en mochten overleven in Palestina is gemaakt door 'The Society of Jews'. Een vereniging van Zionisten die in 1897 reeds propageerde dat Joden vernietigd moesten worden.

 

Het zuigende aan het hele antisemitisme debat is dat er welbeschouwd geen Jood aan te pas komt. Personen die het hoogste woord voeren verondersteld in het belang der Joden zijn Zionisten. Wie de Joden een beetje kent weet dat Joden en Zionisme onverenigbare grootheden zijn. Zionisme sluit Joden op voorhand uit van assimilatie en emancipatie en is de grootste pleitbezorger voor een Joden vrij Europa. Om daadwerkelijk functioneel een eind te maken aan antisemitisme en discriminatie is hét eerste vereiste dat het Zionisme met wortel en tak uitgeroeid wordt.

 

Zionisme is voor Joden hetzelfde als slavernij. De Zionisten vertegenwoordigen belangen van de verondersteld joodse elite die vroeger de managers van de Joodse getto's waren. Na de Franse Revolutie kwam een eind aan slavernij. Om het getto-leven in stand te houden hebben de getto-managers het concept van het wereld-getto in Palestina bedacht. Om dat wereld-getto te verkrijgen en tevens te voorkomen dat het bewoond wordt door de zwakke, zieke en misselijke onder de Joden zijn alleen de 'sweet seventeens' toegelaten en is de rest vergast op Auschwitz en de andere kampen.

 

In verband met antisemitisme en Jodenhaat en discriminatie in het algemeen is het noodzakelijk voor ogen te hebben en te houden dat het Katholicisme en het Zionisme de aloude bronnen zijn van dergelijk ziek gedachtegoed. Het Katholicisme heeft altijd al een eind willen maken aan de aanwezigheid van Joden in Europa omdat de Joden christus vermoord zouden hebben. Na de Franse Revolutie is het Vaticaan relaties aangegaan met het Zionisme en de Rothschild bankiers familie mede om de Exodus van de Joden uit Europa feitelijk vorm te geven.

 

Bestrijding van antisemitisme, Jodenhaat en discriminatie is gediend met openheid over de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en het Joodscomplot wat daaraan ten grondslag ligt. Omdat de Zionisten de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en Joden niet aan Zionisten gelijk gesteld worden kunnen, is het feitelijk een Zionistisch/Katholiek-complot en heeft er geen Holocaust plaatsgevonden. Ook zijn er geen zes miljoen Joden vermoord. De kwalificatie Holocaust voor de Jodenvervolging van 1940-1945 betekent niks anders dan dat de Joden het gedaan hebben omdat Holocausten een typisch Joods ritueel is waarbij een offer volledig in rook opgaat.

 

Het getal zes miljoen is uit de kabbalah en dat is op zichzelf al iets wat niet op Gd geïnspireerd is dus voor Joden niet relevant, en bovendien zijn er gewoon geen zes miljoen Joden vermoord. De feiten en cijfers wijzen uit dat er tussen de 1,7 en 3,3 miljoen Joden vermoord zijn, overigens als onderdeel van het zieke Holocaustritueel van de Zionisten om wereldmacht te verkrijgen. Dat er het plan was om zes miljoen Joden te offeren staat welhaast vast. Ook dat dit het plan was van de Zionisten en niet van Hitler staat daarmee vast. Hitler was uitvoerend door de Zionisten geaccrediteerde en betaalde antisemiet met de dezelfde genen als Esther Voet en elke andere 'Jood'.

Al die Joden die kwetteren dat zij beledigd zijn door antisemieten zijn geen Joden.

 

De meerderheid van de Joden is helemaal niet Joods. De meerderheid van de Joden is Zionist en dat is heel wat anders. Om zichzelf in te dekken zeggen de Zionisten dat alleen de orthodoxe Joden tegen het Zionisme zijn terwijl deze orthodoxe Joden gewoon Joden zijn die zoals het Jodendom hen voorschrijft helemaal niet geïnteresseerd zijn in enige Joodse Staat of een Joodse nationaliteit. Mark Rutte faciliteert met zijn VVD de antisemieten van het Centrum Informatie Documentatie Israël omdat zijn partij diep geworteld zit in die club van staatsgevaarlijke idioten die onmiddellijk moeten worden aangehouden en voorgeleid in verband met terrorisme en grootschalige Holocaustfraude.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus