U bent hier: Home / Mark Rutte koudstellen

Mark Rutte koudstellen

by J.L. de Kreek — last modified 14-09-2013 11:45
Opgeslagen onder:

Het kost even wat tijd om Mark Rutte ordentelijk rechtens juridisch koud te stellen in verband met zijn ondersteuning van de genocide in Irak. Dat is omdat Mark Rutte politiek ambtsdrager is. In de Grondwet zit de ongelukkige regeling dat wanneer politiek ambtsdragers macht misbruiken of bevoegdheden schenden bij en tijdens hun misdrijven alleen zijzelf of de Kroon hen vervolgen kan. Deze regeling is geluk bij ongeluk niet water dicht.

In ieder geval het ongeschreven internationaal gewoonte recht verbiedt Nederlandse rechters en raadsheren bij genocide rekening te houden met de ambtelijke hoedanigheid van Mark Rutte. Vooralsnog hebben de raadsheren van de Hoge Raad zich niks aangetrokken van dit verbod. 03 december 2010 besloten zij dat Mark Rutte alleen vervolgd worden kan voor genocide als Mark Rutte en/of zijn collega's daar opdracht toe geven. Door de Wet Internationale Misdrijven een evident met de wet in strijd zijnde beschikking dus de hoop is dat deze misslag binnen afzienbare tijd gerepareerd is.

Ondertussen zijn er ook andere juridisch juiste formuleringen denkbaar zonder de wet op te rekken of de grenzen ervan op te zoeken waarbij Mark Rutte vervolgd worden kan zonder rekening te houden met zijn ambtelijke hoedanigheid in verband met deelname aan oorlogsmisdaden, terrorisme en dus genocide in Islamitische landen. De theorie is reeds drooggeoefend en wordt nu uitgeprobeerd op Minister van Defensie Jeannine Hennis. De bewindslieden zijn ook burgers die civiel gelegenheid geven aan hun ambtsmisdrijven. Een vorm van persoonlijke medeplichtigheid aan de misdrijven in ambtelijke hoedanigheid.

Om Mark Rutte rechtens koud te stellen kan de focus ook verlegd worden naar zijn ondersteuners in de civiele sector. Daarbij wordt gedacht aan Jort Kelder en Joshua Livestro en soortgelijke prominenten zoals Bolkestein. Jort Kelder heeft al een keer ervaren dat hij die gerichtheid ongemakkelijk vindt en de politie op de boodschapper afgestuurd. Daarmee heeft Jort Kelder bewezen de boodschap ontvangen te hebben en zich er niks van aan te trekken. De schuld van Jort Kelder is derhalve in rechte relatief eenvoudig vast te stellen.

De schuld van Mark Rutte aan genocide in Irak en daarmee de economische crisis is vanzelfsprekend. De hele westerse politiek heeft natuurlijk boter op het hoofd. Mark Rutte heeft het niet allemaal alleen gedaan. Hij heeft het samen gedaan met anderen, waaronder bijvoorbeeld Joris Demmink. De man van de VVD die ook gezien wordt als leidend in een crimineel netwerk van kennelijk pedofiele ambtenaren die in het hele land massief kinderen gijzelen en misbruiken en mishandelen en verwaarlozen voor geld. Deze kinderen worden dan pardoes zonder dat een deurwaarder de last betekent uit huis gehaald alsof de bezetting herleefd.

Ouderwets optreden der partiazanen is theoretisch ook mogelijk om Mark Rutte rechtens koud te stellen. Hangt af van hoe hard Rutte en de zijnen zich vastbijten in hun misdrijven. Voorts is binnelandsgeweld mogelijk omdat de Amerikaanse terroristische bondgenoten het slagveld van de kleine Jihad verleggen willen naar Europa. Beste voor Mark Rutte is natuurlijk dat hij en zijn collega's vrijwillig meewerken aan het veiligheidsplan wat is opgesteld voor hen om te ondertekenen. Doen ze dat niet dan verhardt het verzet zich en zal er alle middelen rechtens ongenadig hard opgetreden worden. Krijgt Mark Rutte volgens het recht feiten te beleven waarvan hij niet dacht dat het mogelijk was in het door God verlaten Nederland.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus