U bent hier: Home / Mark Schouwink & Dennis van Uhm

Mark Schouwink & Dennis van Uhm

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2015 14:55
Opgeslagen onder:

Spontaan beginnen de waterlanders te lopen om wat Mark Schouwink heeft meegemaakt. KIA, KILLED IN ACTION. Zo gemotiveerd om op te bouwen in Afghanistan. Iets positiefs te betekenen voor een ander volk in een ander land onder onbekende omstandigheden. Man naar ieders hart. Nu is hij dood. Door een aanslag van Wilders. Misbruik makend van zijn vrije meningsuiting. Wilders maakt oorlog van opbouwmissies in Moslimlanden. Compleet in lijn met zijn helden.

De helden van Wilders blijken de nooit eerder door journalisten ontmaskerde grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah te zijn. De Jodenvervolging van 1940-1945 is een Shoah en geen Holocaust. Niet de Joden hebben zichzelf vrijwillig gebrandofferd. Ze zijn vernietigd door Zionisten en journalisten. De journalistiek blijkt internationaal dekmantel te zijn voor extreem zware misdrijven. Van oorlogsmisdaden tot terrorisme. Van massamoord tot genocide. Van rooming tot kindermisbruik.

Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn slachtoffers van een breed opererende terroristische organisatie met wortels in het vrije westen die strijden tegen de belangen van Nederland en bondgenoten. Deze terroristische organisatie is te herkennen aan Geert Wilders, Geen Stijl dus Telegraaf, Zionisten, katholieken en hun volgers. Mark Schouwink, die niks anders te doen had dan goed te doen in Moslimlanden om de riolering en water en voedselvoorziening te verbeteren en kopjes thee te drinken met de Taliban, is vermoord door Wilders.

Omdat Wilders minderheden haat. Wilders haat Joden want hij is volger van de Zionisten. Wilders zal niet zeggen dat de Zionisten en de Nazi's elkaars Matties zijn omdat niemand hem dan nog volgt. Wilders haat ook Arabieren want Arabieren zijn Semieten net als Joden. Arabieren en Joden zijn van hetzelfde ras. Mark Schouwink verdedigde eigenlijk de Joden van Afghanistan tegen het terrorisme van de groep van Wilders die naar alle waarschijnlijkheid ook schuld heeft aan de aanslag op de MH17.

De groep van Wilders heeft zeker schuld aan de aanslagen in de VS 11 september 2001. Die aanslagen hebben niet plaatsgevonden zoals de meeste mensen denken. Het kan namelijk helemaal niet met die vliegtuigen twee waanzinnige stalen wolkenkrabbers tot stof laten vergaan. Wilders zwijgt over de feiten die ook hij makkelijk op internet vinden kan. Wilders voert geen oppositie tegen zijn 'partners in crime'. Wetenschappelijk bewijs dat de Twin Towers door wat anders zijn ingestort dan de vliegtuigen omdat voor het instorten een verticale impuls met het vermogen van een kleine atoombom nodig is en de vliegtuigen slechts een matige horizontale impuls geleverd hebben, wordt genegeerd door Wilders & co.

Mark Schouwink zo positief als hij was op weg naar Afghanistan was willens en wetens de verkeerde kant opgestuurd door het bevoegd burgerlijk gezag omdat hij eigenlijk met zijn collega's in de Verenigde Staten van Amerika moet zijn om bondgenoten te bevrijden van de militaire junta die bondgenoten gegijzeld houden met hun terrorisme en internationale misdrijven. Eerst de aanslagen in de VS plegen als plek des doods om maatschappelijke verandering op de hele aarde te realiseren, en vervolgens Mark Schouwink middels misbruik van het vrije woord in Afghanistan in de rug te schieten. Laffer is niet voorstelbaar. De bernbom lag er waarschijnlijk al een tijdje. Op afstand bediend. Met een mobieltje. Als directe wraak op FITNA.

Geen Stijl vindt het grappig. De Telegraaf schrijft nooit over de leugens over de aanslagen in de VS 11 september 2001 of de genocide van Wilders in Irak. Geen Stijl faciliteert Wilders en zijn volgers door haatzaaier arabist Hans Jansen die militairen adviseerde over de Islam, gelegenheid te geven zijn propaganda tussen hersenhelften tot een kwaadaardige ideologische kanker te laten uitgroeien. De collega's van Mark Schouwink en Dennis van Uhm moeten de wapenen oppakken om op missie te zijn in Nederland het kwaad uitroeiend in Den Haag voordat het de hele wereld besmet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus