U bent hier: Home / Martin Vrijland heeft gelijk!?

Martin Vrijland heeft gelijk!?

by J.L. de Kreek — last modified 16-04-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De vraag stellen is het beantwoorden. Micha Kat geeft zelf aanleiding de vraag te stellen in zijn interview met de NOS. Volmondig geeft Micha Kat toe dat het OM niks gaat doen in de zaak Demmink. Dat weet hij. Het OM heeft eerder niks gedaan en zal nu weer niks doen. Ondertussen komen middels de Roestige Spijker getuigen en/of bewijzen boven tafel die voor verhullers van het strafrechtelijke bewijs, relevant zijn.

Het OM heeft nog geen opsporingsonderzoek gedaan. We weten dat iedere keer als er een begin van onderzoek naar Demmink gedaan wordt de zaak stuk gaat. Is Micha Kat de bezoldigde mol die op voorhand met de Roestige Spijker de strafzaak voor Demmink inhoudelijk molesteert? Louter door Demmink publiekelijk te kakken te zetten zal het OM vervolgingsrecht verliezen. Micha Kat heeft de publieke vervolging reeds volbracht. De pedo's zijn reeds veroordeeld. Het vreemde aan Micha Kat is de grote mond en toch niet die onderwerpen aankaarten die de grote corruptie in de overheid écht aan het daglicht brengt. Kat is afhankelijk van het theater dus hij zal het zo lang als mogelijk in stand houden.

Joris Demmink is behalve (oud) leider van georganiseerde criminaliteit in de overheid ook deelnemer aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Voorts is Demmink bepalend geweest in verband met de tienduizenden gedwongen verdwijningen per jaar van minderjarig in Nederland. Allemaal dankzij de kinderbescherming waarvoor Joris Demmink ambtelijk mede hoofdverantwoordelijk was. Hele belangrijke baan dat van secretaris-generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Dat Demmink ondanks de bezwaren van de AIVD SG geworden is komt omdat Donner hem nodig had voor de legalisatie van de oorlog zonder geldige reden in Irak.

Het netwerk van loverboys en jonge prostituees waaraan Demmink heeft kunnen bouwen om het beest tevreden te stellen, is vakkundig aan het zicht van opsporing en vervolging ontrokken gehouden. Micha Kat benoemt het netwerk niet. Zo nu en dan noemt hij jeugdzorg, zonder het kindermisbruik in de jeugdzorg aan Demmink als ambtelijk hoofdverantwoordelijke te relateren. Het persoonlijke kindermisbruik van Demmink valt samen met misbruik van kinderen door het collectief waaraan hij leiding en/of sturing gegeven heeft. Micha Kat heeft de pedoseksuele zweetvoeten van de oorlogscrimineel als stokpaardje en loopt daarbij de kans de Demmink-zaak strafrechtelijk kapot te manipuleren. Een beetje stout zijn acht Micha Kat in zijn vorm van journalistiek toegestaand

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus