U bent hier: Home / Van Nieuwkerk inspiratie hét Goede Nieuws™

Van Nieuwkerk inspiratie hét Goede Nieuws™

by J.L. de Kreek — last modified 22-10-2013 20:35
Opgeslagen onder:

Een leuk nieuwtje is dat hét Goede Nieuws™ geïnspireerd is op Matthijs van Nieuwkerk. Een krantenjongen bij V&D deelde het Parool uit. Toen hem verteld werd dat Matthijs van Nieuwkerk vroeger de hoofdredacteur van het Parool was en nu gestraft hoort te worden voor ondersteunen van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide zei de knul “dàt is het goede nieuws”. Goedenieuws.nl was geboren.

Matthijs van Nieuwkerk is een dikke vette hondenloel die zijn zak in de cel wassen moet. Vandaag is een verslaggever van het Goede Nieuws gemolesteerd door vier medewerkers van Matthijs van Nieuwkerk alsof Penoze op de redactie van de Wereld Draait Door live uitgevoerd wordt. Het moet duidelijk zijn dat het personeel van Matthijs van Nieuwkerk slechts één keer een verslaggever van het Goede Nieuws molesteren kan.

De tweede keer wordt er bizar hard terug geslagen. Er waren vier man nodig om Jeroen de Kreek op de grond te krijgen. De mannen die in eerste instantie De Kreek vastpakte werden door de gang geslingerd en waren bijna gelost toen de vierde De Kreek vanachter de rug met een knellende wurging om de keel greep, hard de slagader en luchtpijp dichtknijpend zodat De Kreek snel voelde dat hij bewusteloos zou raken. Hij moest “ja” zeggen en besloot gorgelend daarmee in te stemmen.

Het geluid van het gorgelen van De Kreek toen hij gewurgd werd op de redactie van De Wereld Draait Door klinkt ongeveer net als de filmpjes waarbij mensen de strot wordt doorgesneden met een iets te bot mes. De poging tot moord werd gestaakt en De Kreek werd van de trap geduwd. De betrokken medewerker van de Wereld Draait Door die dat deed is gewaarschuwd dat De Kreek wel eens tien man tegelijk van zich afgeslagen heeft. Jaren terug. Toen hij nog getraind was. De skills kunnen makkelijk bijgespijkerd worden. De volgende keer dat medewerkers van de publieke omroep een vinger uitsteken naar De Kreek zal hij geweld gebruiken. Al staat De Kreek tien keer midden in de redactieruimte van De Wereld Draait Door. Rollen omdraaien en iedereen op voorhand Partizaans uit de redactie ruimte slaan kan natuurlijk ook.

Morgen is De Kreek bij de Politie. Alsdan wordt er aangifte gedaan tegen de medewerkers van De Wereld Draait Door wegens mishandeling, kennelijke poging tot moord (iemand effectief kelen is een poging tot moord) en deelname aan de genocide en andere misdrijven van Mark Rutte. Jort Kelder aan tafel van DWDD uitnodigen en Jeroen de Kreek wurgen omdat Matthijs van Nieuwkerk het duurst betaalde meelopertje van de terroristische politiek wil zijn, is vragen om een bezoekje van Jeroen de Kreek. Bij deze is de boodschap aan De Wereld Draait Door verstrekt dat de handschoen is opgenomen. De oorlogsverklaring van De Wereld Draait Door is meer dan duidelijk doorgekomen dus wanneer De Wereld Draait Door vechten wil wordt het een slachtveld bij Matthijs van Nieuwkerk.

Anderhalf jaar geleden was er ook stront met Matthijs van Nieuwkerk. Ook toen wilde de redactie niet luisteren, terwijl ze wel intelligentie hebben. Ze weten of kunnen weten dat Mark Rutte en Jort Kelder eerste klas oorlogsmisdadigers zijn. De parasieten van de publieke omroep kiezen ervoor te zwijgen en zich dik te vreten met door de belastingbetaler gespekte lunches en te demonstreren voor meer geld want dat is cultuur. De varkens van de publieke omroep kunnen de builenpest krijgen. Het is vanaf nu kennelijk alleen nog praten met de vuist. De nieuwe hobby van Jeroen de Kreek. Dus als het personeel van Matthijs van Nieuwkerk nog een keer wat doet is Jeroen de Kreek de eerste die iemand de strot afbijt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus