U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

by J.L. de Kreek — last modified 22-11-2014 20:35
Opgeslagen onder:

Matthijs van Nieuwkerk is niet om aan te zien met zijn de Wereld Draait Door of anderszins. Eindeloze herhaal-TV op kosten van de belastingbetaler. Iedereen heeft de filmpjes van YouTube al gezien. DWDD betaalt geen copyrights over de TV-vertoningen. Meer dan vier en halve ton Euro uitkering per jaar ontvang Van Nieuwkerk. Hij hoeft alleen zichzelf tien jaar lang dag in dag uit te herhalen om het geld op zijn rekening bijgeschreven te krijgen.

De ergernissen over Matthijs van Nieuwkerk zijn niet van de lucht. Wijdbeens als wannabe alfa mannetje heeft hij de grootste Nederlandse oorlogscriminelen aan zijn tafel en hij praat ze naar de mond en doet een hapje of een drankje met ze zonder ooit publikelijk een keer echt kritisch te zijn in verband met de feiten die iedereen weet. Net als Geert Wilders wordt Matthijs van Nieuwkerk gesloopt. 

Van Nieuwkerk zal in verband met Wilders misschien begrijpen waarom Wilders juridisch naar de knoppen geholpen wordt, wat betreft hemzelf zal Van Nieuwkerk een andere invulling geven aan zijn gedachte goed. Ook zielig voor Carice van Houten, heeft ze net dat ventje van Van Nieuwkerk aan de haak geslagen blijkt opa deelnemer te zijn aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. 

Carice van Houten speelt wel eens zo'n meisje in oorlogsfilms terwijl ze zelf nu zo'n meisje is in een oorlog aan de foute kant vozend met de grote jongens. Matthijs van Nieuwkerk verslikt zich in zijn rol in de samenleving. Eerst bij de schrijvende pers, waardoor hij als krantenjongen reputatie opdeed en vervolgens als trol bij de publieke omroep om het publiek weg te houden van de kritische vragen aan zijn gasten de oorlogscriminelen. Hoe vaak heeft Jack de Vries aan de tafel van DWDD gezeten glimlachend en behoedzaam met zijn kin omhoog om de toon te zetten? 

De familie van Matthijs van Nieuwkerk heeft het geflikt een journalist van hét Goede Nieuws te kelen. De desbetreffende correspondent was opzoek naar de waarheid achter de waargenomen oorlogsmisdaden van Matthijs van Nieuwkerk, en zijn makkers besloten betrokkene met drie of vier man te kelen. Matthijs van Nieuwkerk speelt zijn spel vuil als huichelaar die zijn familie betrekt in zijn misdrijven. Ook Francisco van Jole is van de VARA. Ook hij zwijgt over het blatante terrorisme van de Nederlandse politiek, net als de rest van zelfbevlekkend Nederland.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus