U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk = homo

Matthijs van Nieuwkerk = homo

by J.L. de Kreek — last modified 16-11-2014 10:48
Opgeslagen onder:

Voor Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk zal het makkelijker zijn wanneer hij gewoon uit de kast komt met zijn kloppende ader. De eerste de beste debuterend tafelheer Jan Versteegh doet intreden bij de Wereld Draait Door en Matthijs van Nieuwkerk bekent dat hij aan seks moest denken. Ook wanneer Van Nieuwkerk dat androgyne ventje Jett Rebel te gast heeft bij de Wereld Draait Door ligt zijn 'puddingbuks' bijkans te glimmen op tafel.

Als man die uit de kast is gekomen kan Matthijs van Nieuwkerk zich fijn laten gaan. Overduidelijk is dat wat de stijve hark ambieert. Ook kan hij dan lekker tutten met de boys in de schmink en mag hij vrijelijk met de handen wapperen en een wijvenstem opzetten. Over Jeroen Pauw (ook VARA) wordt gezegd dat hij het met honderden gedaan heeft. Het salaris van Matthijs van Nieuwkerk suggereert dat hij dit makkelijk overtoept. 

Matthijs van Nieuwkerk is in ieder geval extreem laf. Iemand waaraan niemand ene flikker heeft. Een omroepmedewerker van lik mijn vestje. Dat hij meer vakantie en salaris geniet voor zijn 'bullshit' dan de Minister-president is een grote schande. Zo zijn er meer nichten die niet te genieten zijn en deelnemen aan de overigens zware misdrijven die door Matthijs van Nieuwkerk ondersteund worden. Denk daarbij aan Onno Hoes. 

Niet alleen Esther Voet, Jort Kelder, Arnold Karskens, Geert Wilders, John de Mol en Rita Verdonk nemen deel aan terrorisme gerelateerde misdrijven, ook Mathijs van Nieuwkerk is een grote onder de groten. Matthijs van Nieuwkerk denkt waarschijnlijk van zichzelf dat hij heel wat is omdat hij altijd wijdbeens de kijkers in zijn kruis ontvangt terwijl zijn gasten hun seksorganen met de benen bij elkaar of kruiselings over elkaar heen geslagen aan het publiek ontrokken houden. Zelfs Bill Gates laat zich niet zo diep in het kruis kijken.

Zit Matthijs van Nieuwkerk soms altijd wijdbeens omdat hij een grote piemol heeft en zijn ballen pijn doen wanneer hij zich kuist bij de publieke omroep? Dan is het medisch te verklaren. Het is niet goed te zien op TV. Matthijs van Nieuwkerk heeft natuurlijk altijd een broek aan. Vaak een strakke donker gekleurde broek waarin niet zelden zijn geval zichtbaar aftekent. Dat maakt een beetje een tegenvallende indruk waardoor het eeuwige wijdbeense van Matthijs van Nieuwkerk iets pathetisch krijgt.

Mattijs van Nieuwkerk kan ook nog eens zo eentje zijn van het soort dat onlangs in Engeland betrapt is. Ook zo'n bekende televisie persoonlijkheid die door de jaren heen vele meerdere en minderjarige personen misbruikt blijkt te hebben. Niet gezegd natuurlijk dat Matthijs van Nieuwkerk zo is alleen gezien zijn oversekstheid, narcistische grondhouding, voorgeschiedenis en andere daders aan de misdrijven van Van Nieuwkerk kan het een kenmerkend karaktereigenschap zijn van betrokken delinquenten.

De grootste ergernis over Matthijs van Nieuwkerk is dat hij journalisten laat mishandelen die opzoek zijn naar het verhaal achter de betrokkenheid van Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk bij de misdrijven van Jack de Vries en Jort Kelder. In verband met die mishandeling wordt overwogen Matthijs van Nieuwkerk dat aan te rekenen als een oorlogsmisdaad. Matthijs van Nieuwkerk is dan de Cao di tutti capi die middels zijn knechten bij de Gestapo op voorhand het eerlijke geluid in de kiem smoort.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus