U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk legaal lynchen

Matthijs van Nieuwkerk legaal lynchen

by J.L. de Kreek — last modified 28-02-2014 09:50
Opgeslagen onder:

Het is net alsof Matthijs van Nieuwkerk bijna fan is van de terroristen in de Nederlandse politiek, al heeft hij ze duizend keer aan tafel nooit stelt hij de vanzelfsprekende vragen naar de dagelijkse gang van zaken waarop iedereen middels internet het zicht heeft. De redactie van de Wereld Draait Door heeft een journalist van het Goede Nieuws™ gemolesteerd. Dat zit nog steeds dwars.

Behoefte bestaat de gehele redactie van de Wereld Draait Door juridisch te slopen. De hele VARA en de gehele publieke omroep. Radio

De uitkering van Matthijs van Nieuwkerk is meer dan wat de minister-president krijgt. De minister-president sinds Balkenende I levert daarvoor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Matthijs van Nieuwkerk levert middels de publieke omroep de journalistieke verheling van de politieke misdrijven sinds Balkenende I.

Mooie woorden voor dat Matthijs van Nieuwkerk wuft kijkend, haar in de war, gepreoccupeerd blijkt te zijn met pikken. Man van vorm zonder inhoud net als zijn trouwe metgezel Jort Kelder die in het publiek zijn beste vriend Rutte de oorlogscrimineel geen seconde afvallen zal. Het gevecht wat de redactie van de Wereld Draait Door gevoerd heeft vorig jaar is gevoeld als een oorlogsverklaring van Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus