U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk ondersteunt genocide (2)

Matthijs van Nieuwkerk ondersteunt genocide (2)

by J.L. de Kreek — last modified 07-12-2013 19:20
Opgeslagen onder:

Met de dood van Nelson Mandela demonstreert Matthijs van Nieuwkerk aan zijn van de tafel van de Wereld Draait Door van de VARA goed dat hij waarachtig een ranzig type is die beter van de beeldbuis verdwijnt. Over de 11 seconden waarmee voetbalnazi Blatter Nelson Mandela herdenkt weet Van Nieuwkerk breed uit te meten dat het een obstructie van de bovenste plank is terwijl hij de politici aan zijn tafel met het bloed van 1,5 miljoen Islamieten aan de handen naar de mond praat.

Matthijs van Nieuwkerk doet iets korter De Wereld Draait Door als dat het CDA en de VVD opzichtig en ook voor Matthijs van Nieuwkerk makkelijk waar te nemen ondersteuning leveren aan grootschalige oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Toch herdenkt Van Nieuwkerk hun slachtoffers met geen enkele fractie van een seconde. Jack de Vries, de spindocter van het CDA die regelmatig bij DWDD aan tafel geschoven is, werd geen strobreed in de weg gezeten voor zijn propaganda.

Jort Kelder, die toch regelmatig persoonlijk met oorlogscrimineel Mark Rutte hokt en hem van advies blijkt te dienen en functioneel fan is van het terroristische VVD, wordt ook door Matthijs van Nieuwkerk ruime mogelijkheden gegeven voor zijn semi-wetenschappelijke 'bullshit'. Matthijs van Nieuwkerk is de duurst betaald uitkeringstrekker van Nederland. Hij moet dagelijks oefenen in het van de autocue lezen. Matthijs van Nieuwkerk kan niks zelf bedenken. Hij heeft een redactie die elke dag voor hem op TV herhaalt wat iedereen al op Dumpert gezien heeft.

De grappen zijn te flauwe, alles is geproduceerde bagger van een nitwit en boven al ontbreekt het DWDD en Van Nieuwkerk aan norm- en historisch besef. Voorheen de krantenjongen die meer dan vier en een half ton euro per maand krijgt uit de publieke middelen om op door de weeks dagen voortgaand op prime time televisies te zwijgen over de meest brisante misdrijven van de Nederlandse politiek sinds de Tweede Wereldoorlog. De journalistiek en de publieke omroepen moeten gezuiverd worden van Matthijs van Nieuwkerk die gezien de mishandeling van een journalist -die kwam informeren over de steun van Van Nieuwkerk aan de genocide van Jack de Vries- door zijn redactie, kennelijk opzet heeft de genocide van het CDA enzovoort te ondersteunen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus