U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk opruimen

Matthijs van Nieuwkerk opruimen

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De vijand is meedogenloos en het Rijk kan niet iedereen beschermen. Dat in ieder geval één 'lone wolf' jacht maakt op Matthijs van Nieuwkerk is een ding wat zeker is. Van Nieuwkerk is behulpzaam bij de internationale misdrijven van Jort Kelder en Jack de Vries. Te hopen voor Van Nieuwkerk is dat hij door deze 'lone wolf' bevoegd opgeruimd wordt en niet door een escalerende Syriëganger die de hypocrisy van de Wereld Draait Door meer dan zat is en zich wil wreken op voorheen de krantenjongen wanneer hij angstig in hogere versnelling van studio naar huis fietst.

De verhoogde terreurdreiging is de schuld van duur vanwege de schatkist betaalde journalisten die op door de weekse dagen de zender op prime time bezet houden voor propaganda ten behoeve van de georganiseerde criminaliteit van Jort Kelder en Mark Rutte. Het kan nooit moeilijk geweest zijn voor Matthijs van Nieuwkerk om met zijn forumpje van redactieleden bij de Wereld Draait Door het oog te krijgen op de zware internationale misdrijven van Jack de Vries en Mark Rutte en Jort Kelder in Irak die aan de basis liggen van het succes van de aanslag op Charlie Hebdo.

Het misbruik van vrije meningsuiting bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden wordt gewroken met de aanslag op Charlie Hebdo. In termen van strijd gesproken is dat meer dan terecht omdat niemand van de journalistiek in Europa de vinger wijst naar de bestuurders in de politiek bij wie het Moslimbloed in dikke stromen van de handen druipt. Nederland en Europa worden bestuurd door terroristen die macht misbruiken om ongestraft genocide in Moslimlanden te begaan. Listige kunstgrepen en samenweefsels van verdichtsels door bestuurders en journalisten strooit burgers zand in de ogen in verband met de noodzaak negativiteit over de Islam of Moslims te zelfsecureren .

Makkelijk te begrijpen door Matthijs van Nieuwkerk die beschikt over een arsenaal aan redactieleden en geld van wegen de schatkist dat het ten enenmale onverstandig is in negatieve zin uitlatingen te bezigen over de Islam of de Koran of de Profeet, in ieder geval voor de duur van de gewapende conflicten in Moslimlanden. De vijand bij en tijdens gewapend conflict beledigen is in het algemeen vragen om problemen.

Metaforisch gezien moet Nederland onderduiken voor de gewapende Jihad. Negativiteit over de Islam verraadt de onderduikers en maakt van Nederland onmiddellijk een voorkeursdoelwit. Staat inmiddels met de nodige bewijselementen geruime tijd uitgelegd op hét Goede Nieuws“ op www.goedenieuws.nl dat in het algemeen negativiteit over de tegenstander niet bijdraagt aan de-escalatie van de strijd. We willen de-escalatie. We willen geen escalatie. Dus moet iedereen weten dat Matthijs van Nieuwkerk journalistiek en/of anderszins behulpzaam is bij ziekmakende en weerzinwekkende op Arabieren in Moslimlanden gerichte internationale misdrijven, zodat hij vervolgd kan worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus