U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk ouderwets opjagen

Matthijs van Nieuwkerk ouderwets opjagen

by J.L. de Kreek — last modified 24-10-2013 15:37
Opgeslagen onder:

Nederland heeft een traditie hoog te houden als het gaat om het bestrijden van oorlogscriminelen en genocidale moordenaars. Nu het personeel van Matthijs van Nieuwkerk heeft besloten te vechten in plaats van te praten met Jeroen de Kreek is het besluit genomen Matthijs van Nieuwkerk ouderwets op te jagen als de makkelijke prooi van de bounty hunter die reeds bloed geproefd heeft.

Realtime in het echt zodat Matthijs van Nieukerk niet kan denken dat het een cadidgrapje is of iets dergelijks. De ergenissen over Matthijs van Nieuwkerk & co zitten diep. De hele tijd dat het CDA en de VVD en PVV en klein rechts de wereld naar de afgrond dragen met evident illegale oorlogen in Islamitische landen en de rest het laat begaan, geeft Matthijs van Nieuwkerk alle gelegenheid aan spindocter Jack de Vries van deze oorlogscriminelen.

Nooit heeft Matthijs van Nieukerk een kritisch woord gerapt over zijn terroristische gasten. Zelfs Jort Kelder die evident Mark Rutte rugdekking verschaf in verband met het veroezelen van de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van Rutte, krijgt de ruimte van deze VARA prominent. Jort Kelder weet zo goed hoe het 'heurt' allemaal. Jort Kleder 'heurt' iedereen erop te wijzen dat de economische crisis het causale gevolg is van de illegale oorlogen van het vrije westen in Islamitische landen omdat dit enige causaal juiste verklaring is.

Securisatie in combinatie met het illegale geweld is de systeemcrisis en heeft de economie doen laten instorten. Vertiteling en al die andere falende bancaire producten zijn vooral consumenttechnisch onvriendelijk en slaan opzichzelf niet het vertrouwen onder de wereldeconomie vandaan. Er zijn katalisatoren nodig om de wereldeconomie ten gevolge van vertiteling in te laten storten. Heel eenvoudige economische beginselen die iedereen van nature leert bij en tijdens het luierschijten dus het is bizar dat Jort kelder en Matthijs van Nieukerk daarmee niet zelf komen.

Dat Jort Kelder dit niet uit zichzelf begrijp komt omdat Jort Kelder net als Matthijs van Nieukerk aan de verkeerde kant van het oorlogsgeweld staat. Van Nieukerk die dan verondersteld de love en peace generatie van de jaren zestig bewondert en ondertussen wel de grootste Nederlandse terroristen aan zijn tafel de gelegenheid geeft om propagandistische de misdrijven voort te zetten en kritiek erop te downplayen. Matthijs van Nieukerk kan het krijgen zoals hij het hebben wil. Hij was de eerste met de Sonja Barendprijs. Dat veronderstelt een bepaalde mate van kwaliteit in de inhoud en overigens een gebrek aan vorm.

Matthijs van Nieuwkerk zal alles afgenomen worden. Hij zal worden kaalgeplukt. Vervolgd en in de goot gewerkt omdat hij als prominente krantenjongen op televisie het nalaat zijn werk te doen. Matthijs van Nieuwkerk verdient per jaar € 493.420,00. Hij krijgt dat geld van de belastingbetaler. Toch onthoudt Matthijs van Nieuwkerk zijn publiek de waarheid van de feiten over zijn tafelgasten. Dat doet zeer in het geval van Matthijs van Nieuwkerk want zijn tafelgasten zijn terroristen en genocidale moordenaars die uit opportunisme het leven van tientallen miljoen mensen op het spel zetten en stuk voor stuk van links tot rechts aan de schandpaal moeten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus