U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk vergist zich

Matthijs van Nieuwkerk vergist zich

by J.L. de Kreek — last modified 23-10-2013 10:48
Opgeslagen onder:

Gisteren is een verslaggever van het Goede Nieuws mishandeld door vier medewerkers van Matthijs van Nieuwkerk. Vandaag is de eerste dag van de rechtens wraak. Matthijs van Nieuwkerk speelt een sleutelrol in het ondersteunen van een Amerikaanse militaire junta bij het verhelen van de schuld van blanke mannen aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Voorts levert hij propagandistisch ondersteuning aan oorlogsmisdadiger, terroristen en genocidale moordenaars in de Nederlandse politiek.

Matthijs van Nieuwkerk is een nieuwe Goebbels. Wilders nieuwe Hitler. Matthijs nieuwe Goebbels. Niet in uniform. Proberend grappig te zijn. Duur betaald. Corrupt tot in de genen. Matthijs van Nieuwkerk denkt dat hij geen verantwoording hoeft af te leggen voor zijn doen en nalaten. Dat is een vergissing. Wie zwijgt stemt toe. Omdat Matthijs van Nieuwkerk meerdere keren nadrukkelijk gewaarschuwd is voor zijn vergissing en de schade die hij daarmee onrechtmatig bij derden waaronder de Staat en bondgenoten veroorzaakt, en omdat zijn personeel Jeroen de Kreek gemolesteerd heeft, zullen de juridische bloedhonden op Matthijs van Nieuwkerk los gelaten worden.

Matthijs van Nieuwkerk lijkt niet te willen begrijpen wat zijn rol is in de publieke omroep èn als duurst betaalde omroepman op prime time televisie bij die met centen van belastingbetalers betaalde publieke omroep. Bij en tijdens gewapende conflicten waarbij de Nederlandse politiek ambtsdragers voor een peuter te begrijpen alle regels van het internationaal en strafrecht schenden en de 'command responsibility' niet nakomen kan en mag Matthijs van Nieuwkerk alleen Jort Kelder uitnodigen aan tafel van DWDD om hem vet de bek vol te schijten.

Omdat Matthijs van Nieuwkerk dat nalaat, en Jort Kelder tot zijn nek in het kontgat van oorlogsmisdadiger Mark Rutte zit en het personeel van Matthijs van Nieuwkerk hem molesteren die de journalistiek relevante boodschap komt brengen, zal Matthijs van Nieuwkerk nu zijn juridische slopen niet meer kunnen ontkomen. Matthijs van Nieuwkerk heeft voor zichzelf een jaar of tien twintig dertig celstraf aangeschaft met zijn kwaliteitsloze bud.

De verslaggever van het Goede Nieuws die gisteren door vier medewerkers van Matthijs van Nieuwkerk bewerkt is maakt het naar omstandigheden goed. Slapen was moeilijk. Nachtmerries. Last van de nek en keel, met slikken en praten. Oor doet inwendig ook nog zeer. Schouder. Onderarm. Matthijs van Nieuwkerk weet het altijd als het om anderen gaat. Kijk naar zijn gespeelde verontwaardiging bij het dopingschandaal van de Tour de France. Aan zijn tafel voor iedereen op TV te zien zit hij altijd wijdbeens anderen te beledigen dat ze een steekje los hebben. Dat noemt hij faculteit in het hoofd.

Matthijs van Nieuwkerk heeft Nederlands gestudeerd. Hij weet hoe hij eloquent schrijven moet. Ook weet Matthijs van Nieuwkerk wat regeltjes zijn. De Nederlandse taal is een taal van regeltjes. Het wetboek van strafrecht is in het Nederlands geschreven. Makkelijk te lezen voor Matthijs van Nieuwkerk want het is zijn eigen taal. Ook is het wetboek van strafrecht op internet te vinden. Op wetten.nl. Toevallig gaat de wetgever ervan uit dat iedereen de wet behoort te kennen. De wet niet kennen kan niet in Nederland want dat mag niet van de wetgever.

Matthijs van Nieuwkerk hoort de wet te kennen. Omdat hij de top van de top van de Nederlandse media en journalistiek is hoort hij makkelijk de feiten van de Nederlandse politiek aan de strafwet te relateren. Zijn gevoel hoort hem te zeggen dat alle politici van links tot rechts politiek delinquenten zijn die wanneer aan tafel uitgenodigd alleen de waffel rijkelijk massief vol beblafd worden kan en mag omdat ze bewust mensen vermoorden en landen naar de afgrond dragen met de lange arm, bij gebreke waarvan de met publieke middelen betaalde Matthijs van Nieuwkerk een vieze meeloper is die als een smerige oorlogscrimineel in het schavot moet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus