U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk zenuwachtig maken

Matthijs van Nieuwkerk zenuwachtig maken

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Of Matthijs van Nieuwkerk en/of zijn redactie hét Goede Nieuws™ lezen is onbekend. Het is Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk aan te raden regelmatig kennis te nemen van de inhoud van hét Goede Nieuws™. Het zit namelijk zo dat de maker van hét Goede Nieuws™ ernstig mishandeld is geweest op de redactie van de Wereld Draait Door, door medewerkers van de Wereld Draait Door. Twee of drie man hielden hem vast. Door een ander werd hij gewurgd.

De keel en het oor doen nog pijn. Dat is geen manier om met een medewerker van hét Goede Nieuws™ om te gaan. Daarom wordt er thans gezinspeeld op gepaste wraak. De worsteling was niet lang geleden. Het is nu aan het slachtoffer te bepalen hoe het verder gaat. De mishandeling voelt als een mishandeling door Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk. Ook omdat de aanwezigheid van de maker van hét Goede Nieuws™ op de redactie van DWDD was om de redactie op het rechte pad te brengen nu zij zich met Van Nieuwkerk daar thans jaren vanaf manoeuvreren.

Betaald uit de publieke middelen is Matthijs van Nieuwkerk de prominente media persoonlijkheid die propagandistisch welhaast het meest bijdraagt aan het succes van de terroristen in de Nederlandse politiek. Matthijs van Nieuwkerk schijnt goed te kunnen spellen want hij heeft Nederlands gestudeerd. Ook weet hij wat een voltooid deelwoord of bijwoordelijke bepaling van tijd is. Matthijs van Nieuwkerk kan en mag derhalve geacht worden de wet te kunnen kennen. Het staat nota bene op www.wetten.nl. Wel zo makkelijk. 

Herkennen dat Balkenende en Verhagen en Jack de Vries per maart 2003 deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden moet ook voor deze voorheen de krantenjongen niet moeilijk zijn. Matthijs van Nieuwkerk is hoofdredacteur geweest van het Parool. Hij kiest ervoor niet te erkennen dat hij zichzelf buitenspel gezet heeft nu hij keer op keer Jack de Vries aan tafel gehad heeft zonder hem een relevante of zelfs voor de hand liggende vraag te stellen over de politieke deelname aan de oorlog zonder geldige grondslag in Irak. In de Wereld Draait Door draait het louter om Matthijs van Nieuwkerk. Het is de Matthijs van Nieuwkerkshow. 

Was er verder niks serieus geweest waaraan Van Nieuwkerk tijd kon besteden dan was zijn zelfbevlekking niet zo ergerniswekkend geweest. Er is niks wat DWDD belet live te bewijzen dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt. Het kan reeds blijken uit de nomenclatuur. Het feit dat AIDS een syndroom en HIV een virus is. Ook de regel Meneer Van Dalen Wacht Op Antwoord is onverminderd van kracht. Iedereen die op internet uitlegt dat deze regel niet geldt levert het bewijs van het tegendeel. Sinds 1992 blijkt het verkeerd uitgelegd te worden. Erg belangrijk voor het educatieve tijdstip waarop Matthijs van Nieuwkerk prime time de zender bezet houdt met inhoudsloos egotripperij op kosten van de belastingbetaler. 

Misschien dat iemand Matthijs van Nieuwkerk influisteren kan dat hij zo niet langer ongestraft doorgaat. Na de spreekwoordelijke 35 kilometer is daar de man met de hamer en mept Van Nieuwkerk spreekwoordelijk buiten de lijnen. Matthijs van Nieuwkerk heeft in het verleden een aantal pijnlijke fouten gemaakt die hem, nu verslaggever dezes is mishandeld door zijn redactie, zwaar aangerekend worden zullen. Eerder is de poging gewaagd een beschaafd gesprek met de redactie van DWDD te verkrijgen. Het wil doen alsof de neus bloedt.

Niet alleen Geert Wilders, Jack de Vries, Jan Peter Balkenende, Opstelten, Van Baalen, Joris Demmink en nog wat prominenten staan op de rol aangehouden en voorgeleid te worden in verband met deelname aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Ook Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder. Jort is net als Matthijs zo'n ventje wat grote tijd zuigt. Hij en hun kring van gelikte flikkers en patjepeeërs die vet profiteren van het terrorisme in de Nederlandse politiek en het geen reet schelen kán wat zij met hún offers in de maatschappij aanrichten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus